"Građevinarima" rastu apetiti

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.04.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Uoči gostovanja ekipi Čukaričkog trener fudbalera Rada Milan Milanović ne krije da ekipa posle sjajnih rezultata na startu prolećnog dela sezone želi da uhvati priključak sa timovima iz samog vrha tabele.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Drugi deo 22. kola Jelen Superlige biće odigran u ponedeljak za kada su zakazane preostale četiri utakmice među kojima i ona na Banovom Brdu između Čukaričkog i Rada.

Ljubitelji fudbala imaće priliku da vide okršaj dve sjajne ekipe od kojih prva beleži sjajne rezultate tokom većeg dela sezone, dok superligaš sa Banjice predstavlja pravo otkrovenje prolećnog dela šampionata.

"Građevinari" odlaze na Banovo Brdo kao najuspešniji tim prolećnog dela sezone sa skorom 5-1 i gol razlikom 7:2 (+5). Trener sedmoplasirane ekipe na tabeli Jelen Superlige Milan Milanović ne krije da su posle dobrih rezultata ekipi porasli apetiti.

"Utakmica protiv Radničkog je davno arhivirana. Pripremamo se za Čukarički i očekuje nas najteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva. Čukarički ima odlične rezultate, plasirao se u finale Kupa Srbije, ali naš cilj je da se približimo što više vrhu tabele" ističe trener Rada.

Rad je poslednju pobedu na Banovom Brdu ostvario 2011. godine kada je slavio sa 0:3. U poslednje četiri godine Čuka i Rad su odigrali tri prvenstvena meča i sva tri puta su slavili "Brđani".

Strateg "Građevinara" u ponedeljak neće moći da računa na povređenog Miloša Obradovića i suspendovanog Branislava Miloševića, dok se nastupi Vladimira Rodića i Bogdana Mladenovića nalaze pod znakom pitanja.

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između Čukaričkog i Rada biće odigrana u ponedeljak, 13. aprila, od 18 časova na Banovom Brdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke