"Građevinari" žele bod(ove) u Jagodini!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.11.2014.
19:12
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Rada Milan Milanović izjavio je da će njegova ekipa posle dva duela sa Crvenom zvezdom pokušati da osvoji bod(ove) na gostovanju Jagodini.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada nastavljaju takmičenje u Jelen Superligi gostovanjem u Jagodini koje za "Građevinare" stiže nakon dva duela sa Crvenom zvezdom u kojima su ostvarili polovičan učinak.

"Posle dve vrlo teške utakmice u Kupu i u prvenstvu tokom kojih smo se istrošili fizički i psihički, moramo da se konsolidujemo i pokušamo da osvojimo jako važne bodove" rekao je trener Rada Milan Milanović.

Superligaš sa Banjice odigrao je u periodu od 25. oktobra do 1. novembra tri utakmice od kojih jednu u Kupu Srbije i samo je na tom susretu Rad uspeo da savlada Zvezdu, dok je poraze doživeo od istog rivala i lučanske Mladosti.

"Nadam se da su igrači spremni za ono što ih očekuje u Jagodini i da će biti kadri da odgovore zadatku" kaže Milanović.

Rad se nakon 11 takmičarskih kola nalazi na 10. poziciji na tabeli sa 11 bodova, dok se naredni rival "Građevinara" kotira mesto iznad ali je trenutno u seriji od tri pobede u svim takmičenjima.

"Jagodina je u dobroj formi ali to je njihov problem. Mi ćemo igrati kao do sada, agresivno, brzo, tako da i protivnika inspirišemo. Sa druge strane, neophodni su nam bodovi tako da ćemo se potruditi da dođemo do njih" zaključio je Milanović.

Utakmica 12. kola Jelen Superlige između Jagodine i Rada zakazana je za subotu i počeće u 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke