"Građevinari" zbunjeni i dezorjentisani

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.04.2015.
22:33
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović kazao je da se njegovim izabranicima na "Kraburmi" dogodio isti problem koji su imali na Banovom Brdu ali da ovoga puta nisu surovo kažnjeni od strane protivnika.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada doživeli su u nedelju treći poraz u prolećnom delu sezone pošto su u malom gradskom derbiju kapitulirali na Kraburmi.

OFK Beograd je slavio rezultatom 1:0 a trener "Građevinara" Milan Milanović rekao je da se njegovim izabranicima ponovio problem koji su imali na Banovom Brdu kada ih je Čukarički tukao sa 7:0.

"Loše smo počeli utakmicu. Prvih 20. minuta OFK Beograd je imao inicijativu i zasluženo došao do vođstva. Ponovila nam se situacija kao protiv Čukaričkog gde smo bili zbunjeni i dezorjentisani. Na svu sreću nismo prošli kao na Banovom brdu" rekao je Milanović.

"Građevinari" su nakon poraza na Kraburmi prepustili šestu poziciju na tabeli današnjem rivalu a Milanović je bio nezadovoljan pristupom pojedinaca kojima je ukazao šansu.

"Drugo poluvreme smo bili ravnopravni, pokušali nešto, ali to je bilo nedovoljno da dođemo do nerešenog rezultata. Domaćin je bolje odigrao celu utakmicu i sasvim zasluženo slavio. Neki fudbaleri su dobili šansu, ali se nisu pokazali" konstatovao je Milanović.

Narednu utakmicu u Jelen Superligi Rad igra već u sredu na domaćem terenu koji od početka prolećnog dela sezone slovi za neosvojivu tvrđavu.

Na pet odigranih utakmica na Banjici "Građevinari" imaju stoprocentan učinak uz gol razliku 7:0 (+7) pa će ekipa Mladosti iz Lučana biti na iskušenju kada u sredu dođe na stadion "Kralj Petar I".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke