''Građevinari'' testiraju ''evropski'' Partizan (17:00h)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.08.2014.
11:25
Izvor: Sportske.net

Derbi četvrtog kola JSL igra se danas na Banjici - domaći Rad, predvođen svojim ''bombarderom'' Petrom Jelićem, pokušaće da iznenadi ekipu Partizana, koja stiže u odličnom raspoloženju, posle plasmana u Ligu Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli su baš umeli da proslave uspeh u Bakuu i ostvarenje primarnog cilja u Evropi, ali danas ih očekuju nove obaveze i novo veliko iskušenje, ali na domaćoj sceni - protiv Rada na Banjici.

Početak meča zakazan je za 17 časova, biće to derbi četvrtog kola Superlige, ali će svemu tome nedostajati - gledaoci.

Stadion Rada je suspendovan, igraće se bez prisustva publike, pa će navijači ova dva kluba jedino posredstvom tv ekrana moći danas da bodre svoje ljubimce.

I prava je šteta što će tako biti, jer će na jednoj strani biti, između ostalih, i petostruki strelac iz prošlog kola protiv Voždovca - novi napadač Rada Petar Jelić, a na drugoj ekipa koja je upravo obezbedila jesen u Evropi i koju uskoro očekuju dueli sa Totenhemom, Bešiktašom, Asterasom...

Foto: Beta/Branislav Božić

jelic fk rad

Rad je u odličnoj formi, njihov trener Milan Milanović je juče najavio napadačku igru svog tima, obećao da se kod njegovih igrača neće videti strah od favorizovanog rivala, dok na drugoj strani Partizan želi da nastavi seriju pobeda, kako bi ponovo zaseo na vrh tabele, pošto je od sinoć na tom mestu ponovo Crvena zvezda.

Zato nam ostaje da verujemo da će nam akteri debija pružiti priliku da, bar putem tv-prenosa, uživamo u zanimljivoj predstavi.

Podsetimo, prethodni duel ove dve ekipe takođe je bio vrlo uzbudljiv. Ovog proleća, Rad je na Vračaru dobro namučio crno-bele, bilo je 2:2 na ulasku u sam finiš meča, ali je Partizan  na kraju uspeo da postigne još dva gola i trijumfuje sa 4:2.

Na kraju, pogledajte jučerašnje rezultate, tabelu, kao i raspored ostalih današnjih mečeva četvrtog kola Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke