"Građevinari" spremni da donesu bod(ove) iz Kragujevca

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.10.2014.
17:45
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Defanzivac FK Rad Nikola Raspopović izjavio je da će "Građevinari" pokušati da se u duelu sa Radničkim 1923 iskupe za loše rezultate iz prethodna dva kola i da iz Kragujevca donesu bod(ove).

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada nastavljaju borbu za bodove u domaćem šampionatu na gostovanju Radničkom 1923 u Kragujevcu. Posle dva vezana poraza u JSL "Građevinari" su rešeni da se iz Kragujevca vrate neporaženi što je stav koji je u ime ekipe preneo Nikola Raspopović.

"Moraćemo da ostavimo iza sebe prethodne dve utakmice u prvenstvu. Daćemo sve od sebe da u naredna dva kola ostvarimo dobre rezultate jer bi na taj način ponovo dospeli u gornji deo tabele" rekao je Raspopović.

Na prethodne dve utakmice tim sa Banjice primio je šest golova a činjenica je da odbrana "Građevinara" od početka sezone nijednom nije uspela da sačuva svoju mrežu.

"Čitav tim mora malo bolje da igra odbranu i na tome smo radili tokom prethodne nedelje. Mora da se pokaže više borbenosti i žara da bismo došli do povoljnog rezultata" objašanjava defanzivac Rada.

Poslednja tri gostovanja Radničkom Rad ne pamti po dobrim rezultatima pošto je nabolji ishod koji je uspeo da ostvari na "Čika Dači" bio remi rezultatom 1:1. Imajući u vidu da kvalitet ekipe Dragoljuba Bekvalca nije očitovan pozicijom ekipe na tabeli Raspopović ističe da se Radnički nikako ne sme potceniti.

"Ekipa Radničkog nije za potcenjivanje i iskren da budem, nejasno mi je zašto se trenutno nalaze na samom dnu tabele. Svesni smo kakvog protivnika imamo ispred sebe i odlazimo u Kragujevac da ostvarimo što bolji rezultat" zaključio je prvotimac Rada.

Utakmica Radnički 1923 - Rad igra se u subotu sa početkom od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke