''Građevinari'' ruše redom - Hoće li srušiti i Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

S obzirom da su puleni Milana Milanovića u prva tri prolećna kola osvojili svih devet bodova, a Partizan samo pet, uz činjenicu da crno-beli nisu uspeli da dobiju nijednu od dve utakmice na svom terenu, ekipa Rada svakako ima čemu da se nada pred gostovan

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Jedna od utakmica koje će biti u centru pažnje narednog vikenda jeste duel Partizana i Rada na stadionu u Humskoj.

Aktuelni jesenji prvak je loše započeo drugi deo sezone, u prva dva prolećna kola je na svom terenu osvojio samo dva boda, a onda uz dosta muke savladao Donji Srem u Novom Sadu, dok ekipa Rada u nastavku šampionata zna samo za pobede.

Ostvarili su tri u nizu, pa sada potpuno rasterećeni i puni neophodnog samopouzdanja dočekuju duel sa favorizovanim Partizanom.

U susret tom duelu, trener Rada Milan Milanović poručuje da njegov tim u Humskoj može samo mnogo da dobije.

''Ovo je prilika da sebi i drugima pokažemo koliko vredimo! Glavna želja je da pružimo dopadljivu igru, ako u tome uspemo, to će se odraziti i na rezulatat. Istina, nama je lakše. U tom meču nema šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo.

Ključno je da rasterećeno uđemo u meč i da se lišeni straha od greške upustimo u otvoreno nadigravanje. Kod nas su stvari postavljene na svoje mesto, odnos igrača prema obavezama je profesionalan i u kontinuitetu pružaju odlične partije. Radi se o školovanim fudbalerima koji su prošli najbolje fudbalske škole'',
objašnjava Milanović.

On smatra da će u duelu sa Partizanom biti ključna igra na sredini terena.

''Onaj ko bude bolje kontrolisao sredinu terena, brže se vraćao u odbranu i manje grešio u napadu ima velike izglede da trijumfuje'', dodaje Milanović.

Inače, trener ''Građevinara'' može da bude prezadovoljan učinkom svog tima u prva tri prolećna kola. Redom su pred ekipom Rada padali Novi Pazar, Borac i Voždovac, a da se mreža ''Građevinara'' nije nijednom zatresla. I pored odličnih rezultata, euforije na Banjici nema.

''Dok sam ja u Radu, to se ne može desiti.To najbolje znaju momci koje treniram. Kod mene je euforija strogo zabranjena reč. Tek je početak prvenstva i tenzije bilo koje vrste nisu potrebne'', poručuje Milanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.03.2015
12:38

Dozvolite, Partizan je pobedio Radnicki iz Nisa, nadigrali smo ih i postigli regularan gol!

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 10.03.2015
18:27

ali je na semaforu ostalo 0:0... milite o tome da vam se i u subotu ne obije u glavu ta umisljenost da ste najbolji i nepobedivi...:)

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.03.2015
09:21

Nismo nepobedivi, Jagodina i Vozdovac su nas dobili, ali smo daleko najbolji, a ako nam se to sto se desilo protiv vas ponovi (i) u subotu,nsmatracu da smo pobedili i okrenucu se 20. kolu bez osvrtanja Pozz

avatar
stranac
Tuesday, 10.03.2015
23:10

Ali je zato izgubio od Vozdovca, nadigrali su vas,ali vam sudija pokloni 1 bod