"Građevinari" puni samopouzdanja pred nastavak JSL

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.02.2015.
20:44
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Fudbaleri Rada kompletirali su završni deo priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi a pobede nad Slavijom iz Praga i Ujpeštom doprinele su da "Građevinari" puni samopouzdanja dočekaju prvi takmičarski meč u 2015. godini.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Rad doputovala je u ponedeljak sa priprema u Antaliji tokom kojih su izabranici Milana Milanovića brusili formu za nastavak sezone u Jelen Superligi.

Pet pripremnih utakmica od kojih su na poslednje dve upisane pobede doprinele su tome da "Građevinari" puni samopouzdanja uđu u nastavak domaćeg šampionata.

"Iz utakmice u utakmicu smo igrali bolje i bolje. Znače nam pobede dosta na planu samopouzdanja pogotovo pred prvenstvo. Daju nam vetar u leđa. Bitno je da se diže forma i da na startu bude optimalna forma za nastavak šampionata. Plan je ispunjen, što se rada u Antaliji tiče a i nema povreda" rekao je Aleksandar Simić.

Nebeskoplavi sa Banjice vezali su dva poraza na startu priprema a potom su remizirali sa Pohang Stilersima, da bi pretposlednjeg dana priprema savladali prašku Slaviju i mađarski Ujpešt.

"Zadovoljni smo, forma je u uzlaznoj putanji. Dobro trčimo, sve u svemu, sve je prošlo kako treba" konstatuje Simić.

Prvu takmičarsku utakmicu u prolećnom delu sezone fudbaleri Rada trebalo bi da odigraju 21. februara protiv Novog Pazara na domaćem terenu.

"Građevinari" su jesenji deo sezone završili na desetoj poziciji na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke