"Građevinari" preokretom do prvog trijumfa

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.01.2017.
14:13
Izvor: Sportske.net

Superligaš sa Banjice upisao je pobedu u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj u sklopu priprema za prolećni deo sezone. "Građevinari" su posle preokreta savladali prvoligaša iz Borče.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pomoćni teren sa veštačkom podlokom na stadionu "Kralj Petar Prvi" bio je u nedelju poprište prve kontrolne utakmice koju su fudbaleri Rada odigrali u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

"Građevinari" su u Crnotravskoj ugostili prvoligaša BSK iz Borče i slavili rezultatom 2:1 (0:1). Obe ekipe iskoristile su priliku da na ovom pripremnom susretu isprobaju što više igrača.

Borčani su, baš kao i u meču sa Partizanom, prvi stigli do gola a ponovo je strelac bio Danko Kiković koji je u sredu pogodio na "Blatuši".

Prvo poluvreme nije bilo preterano interesantno, pa se može reći da je gol Danka Kikovića u 23. minutu jedini vredan pomena.

U nastavku su "Građevinari" pokazali znatno odgovorniji i agresivniji pristup igri što je rezultiralo preokretom. Domaći su poravnali na 1:1 u 62. minutu preko Rodića, a pobedu Radu doneo je Čudić poluvolejom u 85. minutu susreta.

Bio je to prvi pripremni meč "Građevinara" u zimskom pripremnom periodu, a samim tim i prva pobeda, dok je drugi kontrolni susret zakazan za 25. januar kada će Rad odmeriti snage sa Hajdukom sa Liona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke