'Građevinari' predstavili Milanovića: "Pred nama je težak RAD!"

Autor: Beta Beta
petak 04.07.2014.
12:50
Izvor: Beta

Fudbalski klub Rad je predstavio novog šefa stručnog štaba, koji je najavio težak i profesionalni rad.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Novi trener fudbalskog kluba Rad Milan Milanović izjavio je danas da je spreman na težak rad i da je obaveza stručnog štaba da pruži maksimum i da sa mladim igračima napravi dobar rezultat.

"U Radu sam proveo 3-4 godine, zavoleo sam klub, ali sada nije vreme za iskazivanje ljubavi već za težak, profesionalan rad. To obećavam, da ću da radim profesionalno i angažovano. Vrlo je teška situacija u srpskom fudbalu pa tako i u Radu i nismo u situaciji da dovodimo ekstra skupa pojačanja", rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

Milanović je na klupi Rada nasledio Stevana Mojsilovića, a u njegovom stručnom štabu ostaće Dragoslav Milenković i Slađan Nikolić. Sa njim je na Banjicu stigao i trener golmana Božidar Urošević, kao i kondicioni trener i analitičar Vladimir Pročikijević.

"Imamo plejadu mladih i talentovanih igrača i dužnost stručnog štaba je da pruži maksimum i da napravimo dobar rezultat", rekao je novi trener "građevinara".

Rad je ove sezone posle baraža sa Metalcem ostao u Super ligi Srbije, a Milanović je rekao da poznaje ekipu, koja ima nivo za plasman u sredinu tabele.

"Otišlo je šest-sedam igrača kojima je istekao ugovor, mlade igrače znam uglavnom iz mlađih kategorija. Mislim da imaju nivo koji bi u ovom trenutku garantovao plasman u sredinu tabele", rekao je Milanović.

Milanović je danas okupio ekipu na pripremama za predstojeću sezonu.

Predsednik Upravnog odbora Rada Vladimir Savić rekao je da će se pitanja igračkog kadra "rešavati u hodu".

"Ovih dana traju dogovori sa igračima, nadam se da ćemo do 16-17 jula kompletirati igrački kadar i da to bude tim koji će biti okosnica za nastupajući period. Igrači koji su došli u polusezoni potpisali su šestomesečne ugovore, a ako pronadju inostrane angažmane otići će",
rekao je on.

"Ideja je da uz mlade igrače u svakoj liniji tima bude jedan iskusniji, koji će moći da koriguje te linije tima", dodao je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke