"Građevinari" otputovali na Pohorje

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.06.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Ekspedicija FK Rad uputila se u nedelju na Pohorje gde će u narednom periodu raditi na brušenju forme za novu sezonu u Superligi Srbije.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Nakon što su u Beogradu odradili bazični deo priprema fudbaleri Rada u nedelju su se sa svojim stručnim štabom zaputili za Sloveniju gde će brusiti formu za novu sezonu.

Na spisku putnika za Pohorje koji je odredio trener Milan Milanović našlo se 26 fudbalera među kojima su:

Radunović Boris, Dejanović Darko, Matić Uroš, Đurić Nikola, Vico Stefan, Kričak Ivan, Trninić Aleksandar, Maraš Nikola, Milanović Aleksandar, Obradović Miloš, Bašanović Marko, Bainović Filip, Ljujić Matija, Milisavljević Miloš, Mladenović Bogdan, Veselinović Borko, Rodić Vladimir, Nenadović Uroš, Arsenijević Nemanja, Mihajlović Stefan, Mihajlović Nemanja, Dabić Miodrag, Ljubinković Zoran, Guzina Boško, Radunović Pavle i Vidić Nemanja.

"Posle, čini mi se, nikad kraćeg odmora krećemo na posao, ali to apsolutno ne umanjuje našu želju i ambiciju da u narednim danima žestoko zapnemo i spremimo se što bolje za početak nove sezone. Imaćemo odlične uslove za rad, kvalitetne protivnike i pred nama je period rada u kome želimo da se maksimalno spremimo za početak prvenstva. Rezultat iz prethodne sezone nas obavezuje na maksimalan angažman" rekao je Borko Veselinović, neposredno pred polazak na put.

Nova sezona u Superligi Srbije počinje 18. jula a fudbaleri Rada će u prvom kolu odmeriti snage sa Voždovcem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke