''Građevinari'' optimisti: ''Kad smo mogli Zvezdu, izbacićemo i Partizan!''

Autor: Beta Beta
utorak 02.12.2014.
11:46
Izvor: Beta

Dan pred meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Partizana, na Banjici ističu da su silno motivisani da pokažu koliko zaista vrede i da ubedljiv poraz koji im je Partizan naneo u prvenstvu nije realan odnos snaga.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Trener Rada Milan Milanović rekao je danas da veruje da njegov tim može da pobedi Patizan u četvrtfinalu Kupa, u suprotnom njegovi fudbaleri ne bi ni izašli na teren.

"U Kupu idemo najtežim putem, u prošlom kolu smo prošli Crvenu zvezdu a sada smo naišli na Partizan, koji je prvi u ligi i jesenji prvak. Prošlu utakmicu u prvenstvu smo od njih izgubili sa 0:4, ali u odnosu na taj meč mislim da smo daleko spremniji i uigraniji", rekao je Milanović na konferenciji za novinare na stadionu Rada.

Fudbaleri Rada sutra od 13 časova na stadionu Obilića na Vračaru igraju protiv Partizana, utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije.

"Kup je takav da su iznenadjenja moguća, naše pravo je da očekujemo da ćemo proći dalje. Nisam vidovit, ne mogu da vam kažem koji će rezultat bit,i a naš adut je igra i to je ono što je najbitnije", rekao je Milanović.

Od raspada Jugoslavije nijedan tim nije uspeo u jednoj sezoni da izbaci iz Kupa i Crvenu zvezdu i Partizan.

"Nisam bio upoznat sa tim podatkom, ali mi smo tu da stvaramo novu tradiciju, da ne možemo da pobedimo ne bismo ni igrali sutra, uzeli bismo slobodan dan", naveo je Milanović.

Trener "Građevinara" od svojih igrača očekuje da igraju slobodno, pošto tako ne mogu ništa da izgube, već mnogo da dobiju.

Partizan je u jesenjem delu prvenstva pobedio Rad sa 4:0, a Milanović je rekao da je njegova ekipa tada igrala veoma loše.

"Tri gola smo primili posle izgubljenih lopti na sredini terena i to ćemo morati da promenimo. Moraćemo drugačije da igramo, da posvetimo više pažnje odbrani i to ne samo ispred našeg šesnaesterca već i na sredini terena. Ako tu uspemo da ih zaustavimo imamo čemu da se nadamo", rekao je Milanović.

Kapiten Rada Branislav Milošević
rekao je da je Partizan njegovoj ekipi ove sezone naneo najteži poraz i da je to jedan od motiva da sutra igraju što bolje.

"Daćemo sve od sebe, imamo milion motiva, Partizan nam je naneo najteži poraz ove sezone i zbog toga smo jako motivisani da pokažemo da vredimo. Mislim da možemo da izbacimo Partizan, kad smo mogli Zvezdu, možemo i njih. Sutra je sve moguće i da ne verujemo da možemo da pobedimo, ne bismo ni izlazili na teren. Očekujem veliku borbu i spremni smo za još jedno iznenadjenje", rekao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke