"Građevinari" nisu naplatili trud

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.02.2015.
19:43
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Fudbaleri Rada doživeli su drugi poraz na pripremama u Antaliji ali rezultat iz duela sa kazahstanskom Astanom ne odražava na pravi način ono što su "Građevinari" pokazali na terenu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Nakon što su u prvoj kontrolnoj utakmici igranoj u sklopu priprema za prolećni deo sezone izgubili od Belhatova, fudbaleri Rada u nedelju su još jednom kapitulirali rezultatom 0:2 (0:1) ali ovoga puta u susretu sa šampionom Kazahstana.

Za razliku od duela sa poljskom ekipom "Građevinari" su danas pokazali znatno bolju igru a prava je šteta što makar jedna od mnogobrojnih prilika nije pretvorena u pogodak.

Beograđani su bolje otvorili utakmicu, pretili u prvih 20 minuta preko Mihajlovića, Rodića i Mladenovića ali su defanzivci Astane uspevali da neutrališu te pokušaje i da posle prekida u 33. minutu stignu do prednosti preko defanzivca Eldosa Ahmetova.

Mogli su "Građevinari" do izjednačenja u završnici prvog dela igre ali je ponovo izostala realizacija dok je Astana iz prve prilike u drugom delu duplirala prednost.

Napadač iz Centralnoafričke Republike Foksi Katevoama iskoristio je grešku zadnje linije srpskog tima i postavio konačan rezultat od 0:2 dvadeset minuta pre kraja utakmice.

Priliku da debituje u dresu Rada danas je imao Igor Đurić koji se ekipi priključio u subotu ujutru.

Narednu utakmicu ekipa Rada igra protiv šampiona Južne Koreje Pohang Stilersa a taj susret biće na programu 5. februara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 01.02.2015
20:57

Moracemo mi da pocnemo da se pripremamo protiv timova iz Andore i San Marina, ocigledno je da je to nas nivo jer smo se svi obrukali. Ne racuna neresen Partizana sa Cirihom i zvezdinu pobedu nad Koprom.