"Građevinari" bi da naprave iskorak ka opstanku

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.04.2017.
19:11
Izvor: Beta

Trener Rada Slađan Nikolić rekao je danas da očekuje neizvestan meč protiv Borca iz Čačka i dodao da se nada da će se njegovi fudbaleri na kraju radovati u prvom meču plej-auta Superlige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Rada dočekuju sutra ekipu Borca od 17.00 u prvom kolu plej-auta Superlige Srbije.

"Okrećemo se borbi za opstanak, mislim da će biti neizvesna borba do samog kraja. Mi smo trenutno u dobroj situaciji, jer imamo dosta više bodova nego što imaju Borac i Novi Pazar. Sutra je utakmica koja može mnogo toga da odluči, kako za nas, tako i za Borac", rekao je Nikolić.

Ekipa s Banjice u plej-aut ulazi sa 18 bodova, a čačanska ekipa sa devet.

"U prednosti smo zbog bodovnog salda i zbog toga što igramo na domaćem terenu. S druge strane, dva puta smo igrali s Borcem i oba puta smo ih dobili i sigurno da će imati dodatni motiv da nam vrate to... Radi o timu koji ne zaslužuje mesto na kojem se nalazi, ima dobar igrački kadar...", rekao je Nikolić.

"Mislim da će utakmica da bude neizvesna do samog kraja i ko bude imao bolji pristup i ko bude taktički disciplinovaniji on će na kraju i da se raduje. Želimo da to budemo mi i da napravimo veliki korak ka opstanku", dodao je on.

Slađan Nikolić je naveo da je Rad sada u boljoj situaciji nego prošle godine kada se takođe borio u plej-autu.

"Prošle godine smo imali, mislim, 12 ili 13 bodova, sada imamo 18 i sigurno da je mnogo bolja situacija. Biće nam lakše, ali još nismo nismo obezbedili opstanak. Dosta utakmica je ostalo, 21 bod je u opticaju. Sigurno je da svi vide svoju šansu, i Borac i Novi Pazar kao mi prošle godine. Mi smo prošle godine bili poslednji, pa smo uspeli da se izvučemo", rekao je trener Rada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke