"Građevinari" bi da iskoriste krizu Metalca

Autor: Beta Beta
sreda 12.04.2017.
16:13
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Nebojša Petrović rekao je danas da je optimista pred utakmicu sa Metalcem u poslednjem kolu prvog dela Superlige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Rada gostuju Metalcu u okviru poslednjeg kola ligaškog dela prvenstva. Trener "Građevinara" Nebojša Petrović kazao je da se nada pozitivnom rezultatu pod Rudnikom.

"Mi smo se maksimalno pripremili za ovu utakmicu, osvežili smo igrače, imali smo usmereni mikro ciklus i pravu orijentaciju prema protivniku koji je naš direktan konkurent za opstanak u ligi. Mislim da će naš pristup biti kakav će biti u narednih sedam kola. Igrači su svesni situacije. Spremni su da daju svoj maksimum. Ja se nadam i optimista sam što se tiče ove utakmice. Protivnik nam je, uslovno rečeno, u krizi. Mislim da možemo da iskoristimo svoj kvalitet u odnosu na domaćina i da pobedimo", rekao je Petrović novinarima u Beogradu.

Rad se sprema za plej-aut, a sa Metalcem tradicionalno igra neizvesne utakmice, pošto su poslednja tri međusobna susreta završena nerešeno. Milan Ćulum je kazao da će se "Građevinari" nadigravati sa Metalcem.

"Čeka nas poslednja utakmica u regularnom delu takmičenja. Idemo u goste Metalcu, ekipi koja zaslužuje poštovanje. Klub ima odlčne uslove i zaslužuju najviši rang takmičenja. Imaju dobru ekipu i trenera koga cenim (Nenad Vanić). Mi posle poraza od Crvene zvezde idemo tamo da se nadigravamo i da pokušamo da sa što više bodova uđemo u plej-aut i da što je moguće ranije obezbedimo opstanak", rekao je Ćulum.

Utakmica 30. kola Superlige između Metalca i Rada igra se u četvrtak od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke