"Građevinare" ne dotiče tuđa muka, žele tri boda!

Autor: Beta Beta
petak 23.09.2016.
17:34
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Rad Nebojša Petrović rekao je da će njegovi igrači pokušati da iskoriste to što se Čukarički nalazi u seriji loših rezultata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Nebojša Petrović rekao je danas da očekuje pobedu uz dobru igru sutra protiv Čukaričkog u srpskom prvenstvu.

"Pred nama je izuzetno važna utakmica, u kojoj možemo da potvrdimo dobru formu i napravimo kontinuitet koji bi nam obezbedio egzistenciju, koju zaslužujemo kao fudbalski klub. Mislim da ćemo uspeti da kontrolišemo utakmicu i da ćemo doći do željenog rezultata, a to je, normalno, pobeda uz dobru igru", rekao je Petrović na konferenciji za novinare.

Rad će u subotu dočekati Čukarički u prvoj utakmici 10. kola Superlige Srbije.

"Čukarički je promenio trenera, ima dobar igrački kadar, ali je u rezultatskoj krizi. To nas ne zanima, imamo svoje ciljeve i planove. Dobro znamo gde nam preti opasnost od Čukaričkog", kazao je trener Rada, popularni 'Maradona'.

Nebojša Petrović će imati sve igrače na raspolaganju.

Fudbaler Rada Bogdan Mladenović rekao je da očekuje tešku utakmicu.

"Mnogo nam znači ova utakmica jer jurimo plej-of. Spremni smo. Pokušaćemo da iskoristimo loš niz Čukaričkog, iako je to tim sa veoma kvalitetnim igračima. Daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je Mladenović.

Utakmica će se igrati sutra od 19.00 na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke