Gotovo - Zvezda vratila Moučea Palmeirasu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.12.2016.
17:13
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije odlučio je da stavi tačku na neuspelu epizodu sa Pablom Moučeom koji će se posle samo nekoliko meseci vratiti u Palmeiras.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u sredu stavlja tačku na jesenji deo sezone, a sportski već počinje da završava poslove koji su predviđeni za zimski prelazni rok.

Aktuelni igrački kadar najpre će morati da bude skraćen pošto postoje igrači koji sigurno neće dočekati prolećni deo sezone u Zvezdinoj opremi, a jedan od njih je i Pablo Mouče.

Argentinski internacionalac stigao je početkom jula tekuće godine u Crvenu zvezdu na jednogodišnju pozajmicu iz Palmeirasa, sa mogućnošću otkupa ugovora.

Kako je doveden sa epitetom velikog pojačanja, a nije iskoristio prilike koje su mu ukazivane da to opravda, Crvena zvezda je odlučila da sa Pablom Moučeom okonča saradnju šest meseci pre isteka dogovorene pozajmice.

Očekuje se da Pablo Mouče nakon povratka u Palmeiras dogovori novu pozajmicu ali u neki od klubova iz Južne Amerike.

Pablo Mouče je u prethodnih šest meseci odigrao 14 utakmica za crveno-bele a nijednom nije proveo svih 90 minuta na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 14.12.2016
23:48

zvezda je mašina za uništavanje igrača

avatar
Capitano
Wednesday, 14.12.2016
19:34

Budimo realni i nije mu bas data sansa...

avatar
Wednesday, 14.12.2016
18:16

Najgori stranac kojeg sam video u Zvezdi,neverovatno da se taj decko bavi profi fudbalom talenat nula.

avatar
Wednesday, 14.12.2016
19:29

Pablo je dobar igrač, znao sam za njega pre nego što je došao u Zvezdu, ali sada je i više nego očigledno zašto i on i mnogi drugi koji su došli nisu mogli da pokažu sve što znaju. Zahvaljujući komediji od trenera, ni jedan igrač u Zvezdi ne igra dobro.