Gotovo, Zvezda kaparisala novog napadača!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.08.2016.
20:23
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Dok svi iščekujemo rasplet ''slučaja Katai'', navijače Crvene zvezde večeras je obradovala vest o još jednom pojačanju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Napad Crvene zvezde uskoro će biti još jači, i to za 28-godišnjeg Srđana Vujakliju, napadača čačanskog Borca!

To je epilog pregovora uprave crveno-belih sa ovim fudbalerom, koji se predugovorom obavezano na vernost Crvenoj zvezdi, ali od januara naredne godine, prenosi ''Informer''.

Vujaklija će, dakle, tekuću polusezonu odigrati u Čačku, a onda će se na zimu, kao slobodan igrač, preseliti na Marakanu.

S obzirom da će Ugo Vijera po svoj prilici ostati u Zvezdi bar do zime, a da se i Petar Orlandić sve ozbiljnije nameće, Vujaklija bi se tokom jeseni teško izborio za značajniju minutažu.

Doduše, posle današnje tromesečne suspenzije Predraga Sikimića, možda bi Vujaklija ipak dobro došao crveno-belima već sada...






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 01.09.2016
12:56

Nisam siguran da nam je potreban ovaj.

avatar
Branislav
Wednesday, 31.08.2016
23:19

Ne znam sta ce nam sad ovaj kad Hugo ostaje....

avatar
Casus Luciferi 60:12
Wednesday, 31.08.2016
22:24

grokov violinista

avatar
Zarkovacki Grof
Wednesday, 31.08.2016
21:49

A sta je sa Vucicevicem koga smo doveli iz Cukarickog koji je veliki talenat kad ce dobiti sansu od stalne kupovine novih igraca..

avatar
SouthWillRiseAgain
Wednesday, 31.08.2016
21:10

Zasto ne napisete malo o drugim klubovima van bgd koje su igrace doveli??? Evo danas imate dva odlična transfera u Radničkom a vi ni reč o tome... eeeee

avatar
сочинитељ
Wednesday, 31.08.2016
20:55

овај нам уопште није потребан,вечито имамо неку болесну потребу да доводимо играче који су нам (сплетом околности) дали гол и одмах помислимо да смо добили новог панчева,па зар вам оњило,сикимић и остали нису довољна опомена...зашто сте довели клинца из спартака,да услишите менаџерске жеље,да нам замажете очи или да перете паре...да ли ће ико икада научити да је једини спас у младим играчима који ће се афирмисати код нас...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 31.08.2016
21:41

Slazem se mada opet mislim da je bilo mnogo bolje da su prodali Vieiru a doveli ovog , plus Orlandic i jedan iz omladinaca to su 3 napadaca (plus Sikimic kad skine suspenziju) sasvim dovoljno za ovu ligu. Da su pametni pa da prodaju Taleka i Donalda i da forsiraju Ristica i Poletanovica plus Plavsic i Srnic po krilima , Kanga umesto Kataia i to je sasvim solidna ekipa za ovu ligu. Muce i Ruiz totalno nepotrebni , mozda bi jedan bio koristan rotaciji sa Plavsicem.

avatar
gosfkcz
Wednesday, 31.08.2016
23:05

Ja bi se i Sikimica odrekao i pustio malo Joveljica da oseti gde je u seniorskoj konkurenciji. Po 15 minuta kada rezultat dozvoljava pa lagano. Mada brz je ovaj, kad su ga vec doveli hajde da prvo vidimo kako ce se snaci, ima vremena za gundjanje.