Gotovo? Partizan ostaje bez najboljeg?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.11.2015.
13:59
Izvor: Sportske.net

Tako to ide u srpskom fudbalu, još jedan biser odlazi u bolji svet!

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Portugalski mediji danas su objavili da je priča završena i da je Živković novi igrač Benfike. Kako saznajemo, stvar ipak nije gotova, ali je manje-više izvesna, ostali su detalji.

Najbolji igrača Partizana će tako napustiti Humsku, pominjano je da će produžiti ugovor, ali posle svađe na relaciji fudbalerov otac - klub, i razmene vatre sa upravom, čini se da će možda još par meseci "Žile" biti igrač crno-belih.

Što je najgore, Partizan ima četvrtinu transfera, polovinu poseduje investicioni fond Pinija Zahavija, a još četvrtina je u vlasništvu Živkovićevog oca. Zvanično, menadžer Živkovića koji i zastupa interese porodice je proslavljeni srpski fudbaler i legendarni kapiten Olimpijakosa Predrag Đorđević.

On je vodio računa o interesima mladog igrača godinama, i kako se priča porodica Živković jedino ima poverenja u njega.

Ipak, Andrija Živković je na izlaznim vratima, Partizan je pominjao da će mu ponuditi milion evra za novi ugovor, ali od toga nema ništa.

Sam igrač želi da ostane do kraja sezone, on nikada nije krio da mu je klub prva opcija, a ni prilikom prodaje prava investicionom fondu nije bilo njegovog potpisa.

Sećate se, Partizan je želeo da ospori ugovor koji je potpisala prošla uprava, a u njemu stoji da će klub platiti penale fondu ako ne bude prodat.

Sada se rastanak primakao, Živković je povređen, a videćemo da li je Lisabon opcija u januaru ili bi Partizan mogao da ga zadrži do kraja sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1988
Thursday, 05.11.2015
21:39

Hajd' nek ti je sretan put dijecko. Pokazi sta znas, samo da te ne uniste, jer za klupu nikako nisi.

avatar
Fair Play
Thursday, 05.11.2015
19:21

To se zna vec godinu dana unazad. Decko mora da ode jer je takav ugovor i zbog ovog slucaja ne mozes da kazes da je nova uprava gora. Stara je napravila to sto je napravila, nova je tek krenula, istina nisu do sada nikoga odusevili ali je glupo reci da su gori samo zbog slucaja Zivkovic Andrija.

avatar
Poznavalac
Thursday, 05.11.2015
15:33

uz abubakara,brasabca i vulicevica jedini igrac koji zasluzuje dres partizana i ubedljivo nas najbolji igrac..rekoh vec da je ova uprava gora i od one prethodne sa djurom na celu..ne pamtim slabiji partizan.

avatar
Chelsea123
Thursday, 05.11.2015
18:33

Zaboravio si stenavovica,decko gine svaku utakmicu

avatar
jv
Thursday, 05.11.2015
18:39

Djura ga je prodao Zahaviju.

avatar
Prevrcem se u grobu!
Thursday, 05.11.2015
15:13