Gotovo, Marko Nikolić pakuje kofere!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.03.2015.
12:52
Izvor: Sportske.net

Trener koga mnogi i dalje smatraju jednim od najperspektivnijih u Srbiji, završio je svoju misiju u Partizanu, bez ijednog osvojenog trofeja. Danas je Upravni odbor Partizana odlučio da mu uskrati dalje poverenje...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

''Opsadno stanje'' bilo je danas u Humskoj, tokom prepodneva. Kako je juče bilo najavljeno, danas je zasedao najpre Sekretarijat, a onda i Upravni odbor Partizana u kompletnom sastavu.

Brojni novinari su par sati nestrpljivo čekali rasplet ispred stadiona u Humskoj, odnosno potvrdu onoga što se najavljivalo prethodnih dana, a posle remioja crno-belih na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

Sednica je potrajala, očigledno je bilo različitih stavova, da bi se posle izvesnog vremena pred novinarima pojavila Biljana Obradović, portparol kluba.

Ona je istakla da se članovi Upravnog odbora neće obraćati novinarima, već će klub izdati zvanično saopštenje.

Ubrzo je, međutim, jedan od članova UO Dragan Bjelogrlić, vidno nezadovoljan epilogom, naglasio da nije bio saglasan sa smenom Marka Nikolića, ali da većina misli drugačije.

Takođe, on je nagovestio i da posle ovakvog raspleta možda i sam napusti funkciju na koju je došao krajem decembra.

A da je posao Marka Nikolića u Partizanu i definitivno okončan, potvrdio je još jedan član Upravnog odbora Milomir Gligorijević.

''Nikoliću smo dali otkaz ubedljivm većinom glasova! Nije bilo prijatno, ali loši rezultati su presudili. Poljuljana je vera u njega'', konstatovao je Gligorijević.

A u kojoj meri je poljuljana i vera navijača u novu upravu, koja je za kratko vreme donela još jednu sudbonosnu odluku, možda će se razmatrati na nekoj od narednih sednica.

Pogotovo ako Partizanu sa novim trenerom ne krene onako kako očekuju u Humskoj...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke