GOTOVO! Ljubimac ''Grobara'' novi trener Čukaričkog!

Autor: Beta Beta
utorak 20.09.2016.
11:42
Izvor: Beta

Nekadašnji fudbaler i generalni sekretar Partizana, koga su tokom aktuelnih izbornih previranja u Humskoj mnogi priželjkivali u rukovodstvu crno-belih, karijeru nastavlja - na klupi Čukaričkog!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Novi trener Čukaričkog biće Gordan Petrić, koji se sa upravom ovog fudbalskog kluba dogovorio do kraja sezone.

Nekadašnji trener i funkcioner Partizana
, prvotimac Glazgov Rendžersa, Kristal Palasa, AEK-a i drugih debitovaće tako u najvišem rangu takmičenja, pošto je do sada vodio Bežaniju, Sinđelić i Zemun, a bio je asistent i u reprezentaciji.

"Uspešna i uzorna karijera fubalera, klupskog funkcionera i trenera bila su preporuka mladom stručnjaku da dodje na Banovo brdo", navodi se u saopštenju Čukaričkog.

U njegovom stručnom štabu biće i Djordje Vasić, kao i dugogodišnji fudbaler koji je igračku karijeru završio na Banovom brdu i postao deo Uprave Nenad Mirosavljević, koji je bio privremeni trener. U stručnom štabu nalaziće se i Milan Ševo.

"Gordan Petrić je ambiciozan trener. Nadam se da će uspeti da izvuče ekipu iz krize", rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Novi trener preuzeće ekipu sa Banovog brda posle utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije, koju Čukarički sutra igra u Lebanu protiv Radana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 20.09.2016
14:50

Volim Petrića, ali on još nema ozbiljan trenerski rezultat. Možda je ovo prilika.

avatar
KO!
Tuesday, 20.09.2016
14:02

ovo nikako ne valja!

avatar
Branislav
Saturday, 24.09.2016
22:19

Zasto? Bojite se nekog ko nema trenerskog iskustva?

avatar
KO!
Tuesday, 27.09.2016
16:26

ne jer je onda sto dalji od mesta gde treba da bude a to je ili neko bitan u upravi umesto ovih trolova ili cak i predsednik, a kao trener nije dokazan za to se ne brinem!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
12:42

Srecno, kralju!

avatar
Poznavalac
Tuesday, 20.09.2016
12:20

i sada ce ga VVV izbaciti iz skupstine kluba!meni jako gotivan lik i omiljen centarhalf jos od pre dve ipo decenije..sve najbolje petricu i da ubrzo dodje na klupu svog partizana!