Gospodin Matić - Evo šta je poručio bivšem selektoru

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.05.2016.
14:00
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Čelsija Nemanja Matić poslao je poruku bivšem selektoru Srbije Radovnu Ćurčiću sa prvog okupljanja "Orlova" u eri novog stratega Slavoljuba Muslina.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić zahvalio je dosadašnjem selektoru Radovanu Ćurčiću na svemu što je uradio.

"On je bio postavljen za selektora u teškoj situaciji. To je sjajan čovek i stručnjak, želim mu sve najbolje, a siguran sam da i ostali igrači tako misle" rekao je Matić.

Komentarišući predstojeće kontrolne mečeve i skori početak kvalifikacija za Mundijal vezista Čelsija je istakao da Srbija ima kvalitet za plasman na Svetsko prvenstvo.

"Nadam se da ćemo uspeti da ispravimo neke stvari iz prošlosti i plasirati se na Svetsko prvenstvo. Biće veoma teško, reprezentacije u grupi nisu nimalo naivne, ali ne mogu da kažem da su bolje od nas" kazao je Matić.

On je dodao da jedva čeka da ponovo igra na stadionu u Užicu, kao i da je zadovoljan što su pozvani i mladi igrači.

"Ima mnogo igrača, raduje što je mnogo mladih, da osete kako je igrati za reprezentaciju. Sigurno su ovde s razlogom, oni su budućnost srpskog fudbala" zaključio je Matić.

Nemanja Matić neće biti na raspolaganju Slavoljubu Muslinu za sve tri predstojeće utakmice pošto će nakon duela sa Kiprom morati da se vrati u Englesku, a neće biti od pomoći "Orlovima" ni na startu kvalifikacija zbog suspenzije koja mu je izrečena posle duela sa Portugalom u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 23.05.2016
16:23

Sjajan covek mozda, sjajan strucnjak ni u ludilu, samo nam je potrosio dragoceno vreme, a nista nije uradio!