Gošić: "Skinuli smo veliko psihološko breme"

Autor: Beta Beta
sreda 02.12.2015.
19:58
Izvor: Beta

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je da je njegova ekipa plasmanom u četvrtfinale Kupa Srbije "skinula veliko psihološko breme", pošto dugo nije ostvarila pobedila na domaćem terenu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su na svom terenu pobedili BSK iz Borče sa 2:0.

"Važno je da smo skinuli veliko psihološko breme jer odavno nismo dobili utakmicu na domaćem terenu. Taj momenat je za nas bio otežavajući a znali smo da je tim iz Borče izuzetno spremljen za ovu utakmicu i motivisan. Odigrana je dinamična utakmica i do kraja je bila i rezultatski neizvesna. U nadoknadi vremena smo golom Igora Ivanovića rešili sve dileme", rekao je Gošić na konferenciji za novinare.

Gošić je naveo da je BSK igrao dobro, ali da se njegova ekipa dobro snašla pred golom gostiju.

"Znali smo da će biti teška utakmica. Izuzetno dobro su razvijali kontre i polukontre, u nekoliko situacija smo u poslednjim trenucima spasavali gol. Na kraju iz nekih situacija koje nisu bile izgradjene dali smo golove, a iz onih koje su bile izgledne nismo uspeli", rekao je on.

Trener BSK Borče Dragan Aničić rekao je da je nezadovoljan samo rezultatom.

"Čestitam Jagodini na prolasku među osam najboljih ekipa. Mogu da budem zadovoljan svim stvarima, osim rezultatom. Ne umanjujem pobedu Jagodine nego želim da istaknem da su oni danas morali debelo da se oznoje da bi prošli dalje. Oni su iskoristili neke šanse, a mi naše nismo", rekao je Aničić.

Pored fudbalera Jagodine plasman u četvrtfinale Kupa Srbije izborile su ekipe Partizana, OFK Beograda, Spartaka, Vojvodine, Radničkog iz Niša, Borca i Javora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke