Gošić: "Preklinjali smo igrače da krenu napred"

Autor: Beta Beta
nedelja 08.11.2015.
21:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić objasnio je da stručni štab nije tražio od ekipe da u drugom delu meča sa Partizanom brani prednost dva gola.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Jagodina i Partizan odigrali su nerešeno 2:2 u poslednjoj utakmici 17. kola Superlige Srbije. Domaćin je na poluvremenu imao dva gola prednosti i igrača više, ali na kraju nije uspeo da stigne do druge pobede.

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je da je njegova ekipa bila u strahu u drugom poluvremenu.

"U drugom poluvremenu osetila se doza nesigurnosti i straha. Kompletna klupa je preklinjala da izađemo napred. Nije bila opcija da branimo 2:0. Kada smo videli izmene znali smo da se pojačava individualni kvalitet Partizana, to su igrači koji lako rešavaju najsloženije situacije", rekao je Gošić.

On je kazao da je njegovu ekipu poremetila povreda Zorana Kneževića u prvom poluvremenu, koji je zadobio lakši potres mozga.

"Ostali smo bez tog igrača koji je u prvom poluvremenu držao celi balans između odbrane i napada. Prvi gol smo primili iz jedne nesmoternosti, nesigurnost se povećavala, psihološki momenat je teretio sve više našu ekipu. Več smo imali ovakve utakmice kada ne uspevamo da prelomimo kada imamo dominaciju. Ne možemo imati dominaciju 90 minuta. Na kraju je bila prava drama. Mislim da smo zajedničkim snagama napravili dobru utakmicu", rekao je Gošić.

Jagodina je posle remija sa Partizanom ostala na pretposlednjoj poziciji superligaške tabele sa 12 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke