Gošić: "Jagodina će dati svoj maksimum"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.10.2015.
16:46
Izvor: Beta

Miljojko Gošić rekao je danas da njegovi fudbaleri imaju psihološku barijeru.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener Jagodine je takođe izrazio uverenje da će protiv Javora u predstojećoj utakmici Super lige pružiti svoj maksimum.

"Imamo psihološku barijeru. To je ono što otežava naš put koji je trnovit. Nismo uspeli u međuvremenu da preskočimo tu psihološku barijeru, da dobijemo utakmicu, iz raznoraznih okolnosti. Sve vreme dok budem trener Jagodine štitiću ove momke, jer sam siguran da oni i na treningu i na utakmici daju svoj maksimum", kazao je Gošić novinarima u Jagodini.

Gošič je dodao da on snosi najveću odgovornost za rezultate i da će se "plodovi rada ubirati kada to bude najpotrebnije".

"Borimo se časno i uspešno sa svim tim nedaćama. Treniramo maksimalno, nosimo teret. Ipak to je samo sport. Nećemo do kraja razočarati ljubitelje fudbala u Jagodini. Taj odnos na terenu će uvek biti maksimalan, i u pogledu igre i u pogledu ponašanja. Sa tim odlazimo u Ivanjicu. Znate da smo odigrali dobre utakmice u Subotici, na Banjici, na Karaburmi pa zašto ne bi tako igrali i u Ivanjici protiv tima Javora koga izuzetno poštujemo" kazao je Gošić.

Gošić je rekao je da je njihov predstojeći rival Javor iz Ivanjice jedan od najstabilnijih superligaša.

"Javor je jedan od izuzetno stabilnih klubova i u momentima kada je ispadao i vraćao se u ligu odavao je utisak izuzetno ozbiljno organizovanog kluba sa vrlo jasnom strategijom. To je klub koji je pažljivo selektirao i trenere i igrače u poslednjih nekoliko godina"
, rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Jovan Baošić je izjavio da ih očekuje dosta teška utakmica protiv Javora.

"Javor je dosta dobra ekipa sastavljena od iskusnih igrača. Ipak mi verujemo da možemo da ostvarimo povoljan rezultat. U Ivanjicu ćemo otići sa ciljem da možemo da pobedimo",
rekao je Baošić.

Utakmica 15. kola Super lige Srbije između Jagodine i Javora igraće se u Ivanjici u subotu od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke