Gošić: "Jači, čvršći i bolji na Banjici"

Autor: Beta Beta
četvrtak 20.08.2015.
15:00
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Jagodina rekao je da će njegovi igrači pokušati da budu jači, čvršći i bolji na Banjici nego što su bili u dosadašnjem toku šampionata.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da veruje u povoljan rezultat i tri boda u utakmici protiv Rada.

"Posle utakmice u Subotici došli smo do određenog stepena samopouzdanja. Pauzu smo iskoristili za pojačan rad. Izlaz moramo da tražimo u mnogo većem i jačem radu", rekao je Gošić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Jagodine u subotu gostuju ekipi Rada u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

Ekipa Miljojka Gošića je prošle srede odigrala 0:0 protiv Spartaka, a minulog vikenda je bila slobodna, jer je utakmica protiv Vojvodine odložena zbog nastupa Novosađana u Ligi Evrope.

"Rad se već dokazao kao jedan stabilan superligaš koji igra tako da može da napravi veliki preokret u toku utakmice. To samo govori da taj tim ima puno samopouzdanja, da nije u velikom grču. Tim koji ima kvalitet ima i vere u sebe i može da odigra takve utakmice, da gubi kući 2:0 i na kraju da pobedi 4:2. To dosta govori o tom timu", kazao je Gošić.

On je rekao i da ekipa Jagodine ima svoje adute.

"Utakmica u Subotici dokazala je da možemo da igramo, da to malo što nam fali možemo polako i sustići. Možda ovim radom. Verujem da ćemo biti jači, čvršći i bolji na Banjici. Samim tim i verujem u povoljan rezultat. Znači imamo pravo da gajimo ambicije na sva tri boda, a bili bi zadovoljni da tu utakmicu ne izgubimo", kazao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Stefan Nedović je rekao da njegovu ekipu čeka još jedno teško gostovanje.

"Ako budemo ponovili dobru igru iz Subotice mislim da neće biti problema i da ćemo se vratiti iz Beograda sa pozitivnim rezultatom", ocenio je Nedović.

Utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Jagodine i Rada igra se u subotu od 17.00 u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke