Gošić: "Idemo u Niš da se nadigravamo"

Autor: Beta Beta
petak 25.09.2015.
15:31
Izvor: Beta

Jagodina u nedelju od 15.00 gostuje Radničkom u Nišu u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da njegova ekipa ide u Niš da se nadigrava s ekipom Radničkog.

"Ovaj tim želi da se nadigrava, želi da igra, ima dosta potencijala, mladih igrača, a sada smo uspeli to da izbalansiramo sa iskusnim igračima. U svakom slučaju mi ćemo nastaviti sa ovim načinom igre. Nadamo se da ćemo na kraju imati bodovni saldo koji će nam omogućiti da nemamo uvek mač za vratom",
kazao je Gošić na konferenciji za medije.

Gošić je kazao da je Radnički odlično selektirana ekipa koju vodi izvanredan mladi stručnjak.

"Tim je sastavljen od iskusnih igrača. Činjenica da su i Partizanu i Crvenoj zvezdi odoleli i vratili se neporaženi dosta govori o njima. Na svakoj poziciji igraju iskusni igrači koji su pre svega jako disciplinovani, dobri takmičari. Mi ćemo nastaviti sa našim pristupom. Nećemo kalkulisati u Nišu jer ovaj tim očigledno ne treba da kalkuliše. Mi smo pokušali i videli smo da nam ne ide protiv Crvene zvezde", ocenio je Gošić.

Ekipa Miljojka Gošića je u sredu, u odloženom meču šestog kola, odigrala s Vojvodinom nerešeno 1:1. Gošić je rekao da je optimista posle utakmice te utakmice, ali je i dodao da žali za pobedom.

"Ne možemo biti nezadovoljni jer smo igrali protiv odličnog tima. Moramo nastaviti na ovaj način, bez kompleksa, hrabro, fajterski, napadački. Mislim da će to sve skupa da nam povrati veru u bolje dane i da će Jagodina da dobije prepoznatljiv način igre uz dobre rezultate"
, ocenio je Gošič.

Fudbaler Jagodine Uroš Nikolić je kazao da će u nedelju u Nišu biti jedno od najtežih gotovanja u ovoj polusezoni.

"Radnički ima izuzetno iskusnu ekipu koja zna kako se igra na rezultat. Igraju čvrsto i očekujem takvu utakmicu. Mi imamo razloga za optimizam jer u poslednje vreme naš tim igra sve bolje i bolje i u prethodnih šest utakmica izgubili smo samo jednu. Ukoliko prikažemo istu igra kao protiv Vojvodine sigurno ćemo doći do tri boda i krenuti ka osmom mestu koje vodi u plej-of", rekao je Nikolić.

Utakmica između Jagodine i Radničkog igra se u nedelju od 15.00 u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke