Gošić: "Duel sa Zvezdom prvorazredni događaj"

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.09.2015.
16:17
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Jagodina Miljojko Gošić pozvao je navijače da u petak dođu na stadion i prisustvuju prvorazrednom događaju kakav je gostovanje Crvene zvezde.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da će njegovi fudbaleri u predstojećoj utakmici Superlige Srbije protiv Crvene zvezde pružiti maksimum i dodao da u ekipi vlada znatno bolja atmosfera nakon prvog trijumfa u šampionatu.

"Sigurno da smo svi mi impresionirani utakmicom sa Crvenom zvezdom, jer je to prvorazredni događaj i od toga ne treba pobeći. Sve vreme smo razmišljali o našoj priči i u ovom trenutku takođe razmišljamo samo o nama i kako ćemo dalje i kada je ta utakmica u pitanju i kada su sve ostale utakmice u pitanju", rekao je Gošič novinarima u Jagodini.

Gošić je kazao da Crvena zvezda ima dobro selektiran tim i da je "posle dužeg vremena imala civilizovan derbi koji podseća na stara dobra vremena kada se igrao dobar derbi".

On je istakao da njegov tim sada izgleda mnogo bolje, jače i ozbiljnije jer je mlad sastav tima pojačan sa nekoliko starijih, iskusnih i proverenih igrača.

"Siguran sam da naš tim neće ići ispod kriterijuma koje smo postavili. A to je zajedništvo, timska igra, timski duh. Radost naših igrača je bila prevelika posle utakmice u Beogradu. Mislim da su dobili dodatnu energiju i da će to sutra izneti. Koliko će to u odnosu snaga biti na terenu, to ćemo videti", kazao je Gošić.

On se zahvalio upravi kluba i navijačima na strpljenju i pozvao ih da dođu i sutra da ih bodre.

"Navijači su mi jako bitni. Dolaze na naše treninge. Prate nas, bodre nas i veruju u nas. Sigurno da ćemo im se odužiti kao i svima koji su verovali u nas. Jedino mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe", rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Igor Ivanović je kazao da očekuje "fenomenalnu utakmicu".

"Moja ekipa, stručni štab i ja ćemo sutra dati svoj maksimum da u našem gradu ostanu tri boda. Uzeli smo u prošlom kolu tri boda u Beogradu i penjemo se ka vrhu što nam je cilj", rekao je Ivanović.

Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Jagodine i Crvene zvezde igra se u petak na "Gradskom stadionu" u Jagodini od 18 časova. Cena ulaznica za zapad iznosi 500 dinara, za istok i sever 400 dinara, a za jug 300 dinara. Karte se mogu kupiti danas do 20 časova, kao i sutra od 10 sati do početka utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke