Gore nije moglo da počne - Partizan ostao bez najboljeg igrača!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
19:20
Izvor: Sportske.net

Veliki peh zadesio je ekipu Marka Nikolića na startu derbi susreta 13. kola Superlige Srbije. Posle samo pet minuta igre povredio se verovatno najbolji igrač crno-belih u prethodnih deset meseci.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Derbi susret 13. kola Superlige Srbije između Partizana i niškog Radničkog počeo je jako loše za domaću ekipu koja je posle samo četiri minuta igre ostala bez jednog od najboljih pojedinaca.

Momak koji je od dolaska u Humsku svojom borbenošću "kupio" navijače Everton Luiz izvrnuo je zglob leve noge u 4. minutu susreta, a nedugo zatim morao je da napusti teren.

Brazilac se povredio tako što je nezgodno stao u pokušaju da prihvati loptu koja mu je išla iza leđa, a odmah je bilo jasno da povreda nije naivna.

Everton je skinuo kopačku, uz bolnu grimasu na licu izašao je sa terena nakon ukazane pomoći, a kada se vratio u igru i pokušao da nastavi meč shvatio je da to neće biti moguće.

Marko Nikolić je u 12. minutu u igru uveo Sašu Marjanovića, bivšeg igrača niškog Radničkog koji je u prolećnom delu sezone postigao jedini gol u pobedi "Meraklija" nad Partizanom.

Ostaje nada da povreda Evertona Luiza nije teže prirode i da će se Brazilac brzo vratiti na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
19:23

Jaoooo. I opet Djurdjicu nije priznat gol zbog sitnog ofsajda (nisam stigao da vidim usporeni snimak, nadam se da to nije greska), ni njega bas nece pa nece...

avatar
sashki
Sunday, 23.10.2016
02:33

Pa nije bas bio toliko mali pola metra metar sigurno

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
12:00

Neko mi je napisao da nije velik, video sam posle da je bio ocigledan...