"Golubove" zatekla kragujevačka "oranica"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.02.2015.
12:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri subotičkog Spartaka ostali su zatečeni nakon izlaska na zagrevanje pred duel sa Radničkim 1923. Teren stadiona "Čika Dača" na pojedinim delovima ostao je bez trave pa će duel dva tima u dobroj meri biti igran na "šljaci".

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Utakmicama 16. kola biće nastavljeno takmičenje u domaćoj Jelen Superligi a fudbalere će sigurno obradovati sunčan dan i pravo prolećno vreme.

Vremenski uslovi su "pogledali" organizatore današnjih utakmica ali to ne znači da su svi tereni spremni za igru o čemu svedoči i fotografija sa "Instagram" naloga FK Spartak iz Subotice.

"Plavi Golubovi" danas gostuju u Kragujevcu poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli a sat vremena pre početka meča gosti su ostali zatečeni usled očajnog stanja terena na stadionu "Čika Dača".

Na priloženoj fotografiji vidi se da na sredini terena gotovo nema trave pa fudbalere očekuje okršaj na kragujevačkoj šljaci.

Ako se uzme u obzir da je i trener OFK Beograda Dejan Đurđević u petak priznao da teren "Omladinskog stadiona" deluje jako loše ostaje nam da se nadamo da će na ostalim stadionima uslovi za igru biti koliko-toliko bolji no na Karaburmi i u Kragujevcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 21.02.2015
14:29

Ovo mi je smesno sto pisu na engleskom. A njihov teren je katastrofalan, a ovo je realnost JSL-a.