"Golubice" u Ligi šampiona uprkos porazu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.08.2014.
19:15
Izvor: Sportske.net

Ženski fudbalski klub Spartak plasirao se u eliminacionu fazu Lige šampiona uprkos porazu u poslednjem susretu trećeg kola pete kvalifikacione grupe.

zfk-spartak.rs
zfk-spartak.rs

Povezane vesti

Srpski fudbal imaće predstavnika u Ligi šampiona u nastupajućoj sezoni pošto su fudbalerke Spartaka izborile mesto u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja.

ŽFK Spartak plasirao se u eliminacionu fazu Lige šampiona kao najbolji drugoplasirani tim iz osam kvalifikacionih grupa.

Klub iz Subotice u četvrtak je poražen rezultatom 1:0 u poslednjem susretu pete kvalifikacione grupe što je ekipi Osjeka donelo direktan plasman u LŠ!


Kada je podvučena crta i kada su završene sve utakmice trećeg kola kvalifikacionih grupa došlo se do jasne računice.

Subotičke "Golubice" su kao najbolji drugoplasirani tim izborile mesto u eliminacionoj fazi Lige šampiona zahvaljujući ubedljivim pobedama u prvom i drugom kolu kvalifikacione grupe.

ŽFK Spartak imao je 6 osvojenih bodova i gol razliku 22:1 a poslednje mesto u eliminacionoj fazi LŠ pripalo je Standardu iz Liježa kao drugom najboljerangiranom drugoplasiranom timu.

Direktan plasman u LŠ kroz kvalifikacije obezbedile su ekipe Uriensea, Medika, Apolona iz Limasola, Osijeka, Glazgov Sitija, MTK iz Budimpešte, Rehenija i Ciriha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke