''Golubice'' ''spakovale'' 19 komada, sa Osijekom za LŠ!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.08.2014.
20:17
Izvor: Beta

Fudbalerke Spartaka iz Subotice deklasirale su danas u Osijeku Golijador iz Kišinjeva sa 19:0 u utakmici drugog kola Grupe pet kvalifikacija za Ligu šampiona.

ŽFK Spartak
ŽFK Spartak

Povezane vesti

Nakon prvog meča i pobede nad ekipom šampiona Grčke, ŽFK Spartak iz Subotice je imao dosta lakši zadatak u drugom kolu grupe 5 kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ekipa Golijadora je bila današnji protivnik, ekipa koja je u prvom kolu poražena sa neverovatnih 12:0 od domaćeg Osijeka, pa se očekivalo da šampion Srbije ima lak zadatak. Ipak, niko nije očekivao ovoliko ubedljivu pobedu nad šampionom Moldavije od čak 19:0!

U ekipi Spartaka istakla se Milena Nikolić, koja je postigla neverovatnih devet golova, dok je tri postigla Tija N'Rehi, po dvu su postigle Jelena Čanković i Violeta Slović, a po jednom su se u listu strelaca upisale Jelena Marenić, Željka Radanović i Marija Ilić.

Subotičanke su u prvom meču Grupe pet pobedile grčki Amazones Dramas sa 3:0, a poslednji u okviru kvalfikacija odigraće sa domaćinom Osijkom, 14. avgusta od 17.00.

Pobednik Grupe pet izboriće plasman u šesnaestinu finala Lige šampiona, tako da svi sa velikim nestrpljenjem isčekujemo četvrtak i meč srpskog i hrvatskog šampiona.

Spartak: Gardijan, Krstić, Radanović, Slović (K), Marenić, Ilić, Malešević, Damjanović, Čanković, Ado, Nikolić. Igrale su još: Vajda, Živković i N'Rehi koja je za 15 minuta na terenu postigla 3 gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke