Golman Partizana opisao koliko je Zvezda bila ''opasna'' u derbiju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.03.2017.
09:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Očekivao je nešto drugo na Marakani...

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Protekli, 153. večiti derbi nikoga nije impresionirao - niti je igra bila na vrhunskom nivou, niti je arbitraža obavljena bez velikih grešaka.

Na kraju, ni jedni ni drugi nisu potpuno zadovoljni konačnim rezultatom (1:1), ali utisak je da golman Partizana Filip Kljajić ne bi imao ništa protiv da i u narednim derbijima bude zaposlen kao u ovom, 153. po redu.

Govoreći posle utakmice o tome koliko je imao posla u ovoj utakmici, Kljajić je ujedno i ''pecnuo'' večitog rivala koji nije uspeo ozbiljnije da ga ugrozi, osim u toj situaciji iz 34. minuta, kada je pre gola Kange lopta izašla van granica igrališta, ali sudija to nije signalizirao.

Ta situacija je, prema Kljajićevim rečima, samo dodatno motivisala njega i njegove saigrače da do kraja meča anuliraju Zvezdinu prednost.

''Nisam imao mnogo prilika da reagujem, to govori koliko je naš protivnik bio opasan. Prvi gol ne bih komentarisao, mislim da su to svi videli. Proradio je inat posle toga i izašli smo još jači'', poručio je Kljajić, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ipak smo mi PRVI
Monday, 06.03.2017
20:53

Ovaj derbi je jedino valjo upravama dva tima i strucnim stabovima.Jer svi pricaju o dva neregularna gola.O losem sudjenju.A niko ne prica o katastrofalnoj igri dva tima.Ne zna se koji su gori. Od ova dva tima nemozes da napravis jedan tim koji bi uso u neko evro takmicenje bez velike doze srece.Toliko o nasem fudbalu.Da se izaberu najbolji igraci koji su igrali derbi iz oba tima opet se nebi mogo sastaviti jedan doabar tim.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 06.03.2017
13:45

i da mnogo si bitan :)))

avatar
napred Panktizan!
Monday, 06.03.2017
15:00

nebitan lik, pogotovo igracima zvezde, toliko nebitan da cak izbegavaju i da mu sutiraju na gol.

avatar
Anderton
Monday, 06.03.2017
11:02

Našao se pametni :D, u obe situacije bio si nemoćan.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 06.03.2017
15:01

mislis u sve cetiri situacije, kod sva 4 gola zvezde :)

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 06.03.2017
10:19

Bolje cuti, ima jos najmanje jedan mec da se igra (mozda cemo i u Kupu da se sastanemo), na JNA si pokazao da cak i kada protivnik nije toliko blizu, moze da udje u sansu kao ruiz...