Goleada na Zlatiboru - "Romantičari" ispustili trijumf

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.07.2014.
19:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda remizirali su tokom popodneva sa podgoričkom Mladosti u okviru priprema za novu sezonu. Prvo poluvreme proteklo je u znaku superligaša sa Karaburme dok je tim iz Crne Gore bolje odigrao u nastavku.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Ekspedicija superligaša sa Stare Karaburme polako privodi kraju boravak na Zlatiboru gde je danas odigran još jedan u nizu kontrolnih mečeva.

Fudbaleri OFK Beograda odigrali su nerešeno 2:2 (2:0) sa podgoričkom Mladosti uprkos činjenici da su posle 35 minuta igre imali dva gola prednosti.

Prvi deo današnje kontrolne utakmice protkao je u znaku dominacije srpskog tima koji je predvodio raspoloženi Aleksandar Čavrić. Pored vodećeg pogotka iz 12. minuta Čavrić je pravio mnogo problema odbrani Mladosti koja je neretko grubim startovima morala da ga zaustavlja.

Već do 34. minuta OFK je imao dva gola prednosti pošto je Paločević udarcem sa distance postigao divan pogodak.

Nakon kraće pauze u poluvremenu Mladost je zaigrala odlučnije pa je već u uvodnim minutima drugog dela stigla do prvog pogodtka preko Đalca koji je bio siguran sa bele tačke.

Priliku da reši pitanje pobednika propustio je Cakić pošto je lopta pogodila prečku, a onda je petnaestak minuta pre kraja stigla i kazna u vidu izjednačujućeg gola koji je postigao Miroje Jovanović.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata ali treba pomenuti detalj koji se tiče promene u ekipi Mladosti kada je na teren ušao sin Dejana Savićevića, mladi Vladimir koji bi mogao da krene stopama svog proslavljenog oca.

Narednu kontrolnu utakmicu, što će ujedno biti i generalna proba pred početak prvenstva, fudbaleri OFK Beograda igraju 2. avgusta protiv užičkog Jedinstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke