Gogić: "Imaćemo ekipu za titulu"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 07.07.2014.
11:50
Izvor: Sportske.net

Govoreći o prvim utiscima sa pripremama u Sloveniji, Goran Gogić ističe odlične uslove za rad, kao i dobru atmosferu u timu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crveno-beli u Sloveniji treniraju u dvostrukom ritmu, pre i posle podne.

Jutarnji treninzi odvijaju se sa akcentom na sticanju snage. Na treninzima koji se odvijaju predveče se radi sa loptom, pa je uočljiva i dobra atmosfera među igračima koji svakako više vole ovaj tip treninga.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće u Brežicama dve pripremne utakmice.

Prva je na programu u sredu 9. jula od 18 časova, a protivnik je Slovengradec. Ova utakmica je najpre bila zakazana za utorak 8. jul, ali je dogovoren nov termin koji više odgovara fudbalerima obe ekipe.

Tri dana kasnije, u subotu 12. jula (18 časova), Crvena zvezda će odigrati utakmicu protiv Krke.

Fudbaler Goran Gogić ističe odlične uslove za rad, ali i svoje kolege koje pokazuju veliku želju.

„Svi mladi fudbaleri zaslužuju da budu deo tima i da se bore za svoj status. Ne bih nikog imenovao, veliki su talenti, budućnost Zvezde, i želim im sve najlepše. Pred njima je sigurno sjajna budućnost i karijera.“, rekao je Gogić, koji ne sumnja da će Zvezda, bez obzira na velike promene u ekipi, imati tim koji će se boriti za titulu naredne sezone.

„Ekipu je napustilo dosta fudbalera, došlo je i nekoliko novih igrača. Očekujemo u narednom periodu još pojačanja. Tu su takođe i mladi igrači iz omladinskog pogona. Ne sumnjam da će stručni štab i klub napraviti dobru ekipu koja će biti konkurentna i jurišati na titulu.“, rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke