Gogić: "Idemo u Kragujevac po tri boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
17:42
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Siniša Gogić izjavio je da njegov tim posle poraza od Čukaričkog na svom terenu mora da ide na pobedu u Kragujevcu iako je svestan da neće biti lako da se sa "Čika Dače" "Čarapani" vrate sa čitavim plenom.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca neprijatno su iznenadili svoje navijače na startu nove sezone pošto su na stadionu "Mladost" poraženi od Čukaričkog.

Odmah nakon utakmice prvog kola trener Kruševljana Siniša Gogić najavio je da će izgubljena tri boda pod Bagdalom "Čarapani" morati da nadoknade na nekom od narednih gostovanja.

Sličnu izjavu Gogić je dao pred duel sa Radničkim 1923. u Kragujevcu koji je na programu u nedelju.

"Mi u svaku utakmicu ulazimo sa istim ciljem a to je pobeda. Posle izgubljenih bodova u Kruševcu želimo da se vratimo sa tri boda iz Kragujevca. Logično, to neće biti lako. Radnički je čvrsta ekipa sa iskusnim trenerom" izjavio je Gogić.

Strateg Kruševljana dodao je da će njegovi izabranici morati mnogo da rade kako bi stvorili priliku da ugroze neugodnog domaćina koji se u petak dodatno pojačao dovođenjem Marka Perovića.

"Radnički je u zadnjih nedelju dana doveo desetak igrača tako da je i za mene, bez obzira na količinu informacija koju imam, taj tim nepoznanica. No, svakako to neće uticati na naš stil igre" istakao je Gogić.

Siniša Gogić u Kragujevcu neće moći da računa na suspendovanog napadača Bojana Božovića kojeg bi u špicu lako mogao da odmeni juče licencirani Brazilac Tai, iako je on igrač sredine terena.

Duel Radničkog i Napretka na programu je u nedelju sa početkom od 17 časova a igra se na stadionu "Čika Dača".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke