Gogić: "Do bodova uz više želje i agresivnosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.08.2014.
15:08
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca izjavio je da njegovi izabranici u duel sa OFK Beogradom moraju da uđu sa više želje i agresivnosti kako bi "Čarapani" upisali prva tri boda u novoj sezoni.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca podbacili su na startu šampionata i posle dva odigrana kola imaju samo jedan osvojen bod zbog čega su u četvrtak angažovana i nova pojačanja kako bi se konkurencija u timu popravila.

"Svaki protivnik je težak ako ekipa ne odradi posao onako kako treba. Očekivao sam da ćemo posle dva kola imati više bodova, međutim realizacija je izostala, i zato smo ostali na jednom bodu" objasnio je trener Siniša Gogić.

U trećem prvenstvenom kolu Napredak će na svom terenu ugostiti ekipu OFK Beograda koja je u istoj poziciji kao i "Čarapani" posle dve odigrane utakmice.

"OFK Beograd je mlada ekipa, koju mi poštujemo. U utakmicu se mora ući ozbiljno, agresivno a to će rezultirati pozitivnim rezultatom" rekao je Gogić i dodao,

"Sve ono što se tokom nedelje pripremi na treninzima na dan utakmice treba da se prenese na teren. Moji igrači moraju da imaju veću želju i veću agresivnost" zaključio je strateg Napretka.

Trener Napretka u subotu može da računa na sve igrače jer je zdravstveni bilten dobar a samo suspendovani Božović neće biti u konkurenciji za mesto u timu.

Utakmica Napredak - OFK Beograd igra se u subotu od 19 časova i 30 minuta na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke