Godine Partizanove dominacije tek dolaze?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2015.
21:33
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Partizanu ovih dana vlada odlično raspoloženje, pre svega zahvaljujući činjenici da je crno-belima sada maltene otvoren put ka šampionskoj tituli.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kao što već znate, Partizan ima pet bodova više od Crvene zvezde, četiri kola pre kraja, a posle uspešno okončanih teških gostovanja na ''Rajku Mitiću'' i sinoć na ''Karađorđu''.

Iako Partizan nije slavio u 148. ''večitom derbiju'', i remi je za ekipu Zorana Milinkovića kao pobeda, s obzirom na stanje na tabeli.

A na duel sa Crvenom zvezdom danas se još jednom osvrnuo i potpredsednik Partizana Milorad Vučelić, koji je u izjavi ''Novostima'' konstatovao da je klub iz Humske bio ''mnogo bolji'' rival, ali i najavio dugogodišnju dominaciju Partizana u narednom periodu.

''Partizan i u direktnom duelu pokazao da je mnogo bolji. Pregazili smo ih na njihovom stadionu i zaslužili da već tada slika oko osvajača titule bude jasnija. Svidelo se to nekom ili ne, najbolji smo u Srbiji i dominiraćemo još dugo'', poručio je Vučelić.

Najnovije nezadovoljstvo u Crvenoj zvezdi zbog nedosuđenog penala za Vojvodinu protiv Partizana Vučelić komentariše kao ''traženje alibija'', poručujući komšijama da su ''na pogrešnom putu''.

Potpredsednik Partizana ne beži od mišljenja da je sudija Dimitrijević doneo pogrešnu odluku u pomenutoj situaciji, ali ne smatra da je taj detalj presudno uticao na ishod utakmice na ''Karađorđu'', koju je Partizan dobio sa 4-0.







.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Tuesday, 05.05.2015
12:16

Dok je tole ziv Partizan ce da dominira dok ne bankrotira

avatar
Teleoptik 162km
Tuesday, 05.05.2015
10:29

Dominirao bi i prosle godine da nije sedeo na klupi onaj mali debeli kog vise niko ne spominje.

avatar
mungos76
Tuesday, 05.05.2015
09:47

Bili su bolji u derbiju i zasluženo če osvojiti titulu. To nije sporno. Ali sada kad bi pitali za basket svi bi povikali da je to krađa. Okrenite se sebi u svim sportovima, a ne samo tamo gde vam odgovara. Ja ne mislim da je ijedno prvenstvo namešteno. Bar ne celo. To što neko sredi jednu utakmicu ne znači ništa. RAzgovarao sam sa jednim od sudija u našoj jadnoj ligi. On nije spreman da rizikuje svoju karijeru zbog bilo kog kluba. Čovek ima porodicu i egzistencija mu zavisi od dobrog suđenja. Znam da navija za Partizan, ali isto znam da mnogo više voli svoju decu i ženu. Inače vatreni sam navijač Zvezde i mogu samo da kažem da nismo zaslužili titulu u fudbalu, ali u basketu itekako jesmo.

avatar
Monday, 04.05.2015
22:19

Mažiću i Grujiću se to nije svidelo pa zato nisu dosudili očigledan penal za Partizan i ostavili nas bez pobede u derbiju i bez ubedljivije prednosti na tabeli.

avatar
civijas
Tuesday, 05.05.2015
18:27

vratili su vam protiv vojvodine

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 04.05.2015
22:15

partizan dugo osvaja ligu par zadnjih godina je stalno prvak...ne navijam ni za zvezdu ni za partizan ali sam se iskreno zabrojao koliko je partizan uzastopno osvajao titulu sedam,osam ne znam vise ni sam

avatar
Mosa Marjanovic 8
Tuesday, 05.05.2015
07:47
avatar
Monday, 04.05.2015
21:49

Колико сам се некад ложио на овакве изјаве... А кад је био дерби, када сам видео саставе тимова, за пола наших играча нисам никада чуо. А од Звзединих једино што знам су Катаи и Лазовић...nnНаш фудбал је пропао и то ретко ко прати (нити треба да прати), изузев пар хиљада залуђеника што иду на утакмице и њих пар што се препуцавају по форумима, трођећи улудо своју евергију и време на пропалу ствар...

avatar
Nenad Stanisic
Monday, 04.05.2015
22:48

Ma nemoj? Sta nam naprica....