Gnjatić: "Biće bolje u nastavku priprema"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.01.2015.
17:58
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Nakon prve kontrolne utakmice i poraza od poljskog Belhatova vezista Ognjen Gnjatić ističe da ekipa nije odigrala na željenom nivou iako je bilo evidentno da su igrači osećali umor od napornog rada u prvom delu priprema.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada otvorili su drugi deo priprema za prolećni deo sezone porazom od poljskog Belhatova rezultatom 2:0.

Utakmica je igrana u Antaliji po izuzetno lošem vremenu ali vezni fudbaler "Građevinara" Ognjen Gnjatić ne želi da traži alibije za lošu igru u prvoj proveri.

"Neki utisak je da smo, ne tražim alibi, bili teški i umorni od treninga ali smo loše stajali na terenu a mogli smo mnogo bolje. Primili smo, iz naših grešaka golove, što ne sme da nam se dešava u narednom periodu" rekao je Gnjatić.

Momak koji se nalazi na listi željenih pojačanja FK Vojvodina tvrdi da je bilo prilika da "Građevinari" postignu makar jedan gol ali se uprkos porazu rezultatom 2:0 ne da pokolebati.

"Imali smo neke svoje šanse, dve dobre akcije, jednu glavom sa pet metara ali to nismo iskoristili. Međutim, drugo poluvreme smo bolje odigrali i bili opasniji. Biće to bolje u narednom periodu" zaključuje Gnjatić.

Narednu proveru na pripremama u Antaliji "Građevinari" će imati u nedelju, 1. februara, a protivnik će im biti kazahstanska Astana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke