Glavu gore Bajko, stiže Savo!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.12.2014.
11:30
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac Savo Pavićević karijeru će nastaviti u belgijskom Lirsu gde će se priključiti doskorašnjem saigraču iz Crvene zvezde Bobanu Bajkoviću a raditi pod palicom Slaviše Stojanovića koji je insistirao na njegovom dolasku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Belgijski prvoligaš Lirs odlučan je u nameri da u zimskom prelaznom roku angažuje pojačanja kako bi se do kraja ligaškog dela sezone obezbedio opstanak.

Tim bivšeg trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića nalazi se na poslednjoj poziciji na tabeli Župiler lige sa samo 13 osvojenih bodova na 21 takmičarskoj utakmici a posle dva vezana poraza rezultatom 6:0 ni pozicija slovenačkog stručnjaka više nije sigurna.

Čini se ipak da će čelnici Lirsa ispuniti želje Slaviši Stojanoviću i angažovati igrače sa kojima bi borba za opstanak postala realnost a među kojima se nalazi i Savo Pavićević.

Štoper Crvene zvezde već neko vreme figurira kao prvi na listi želja Slaviše Stojanovića a dnevni list "Sport" piše da će se crnogorski internacionalac već 2. januara priključiti belgijskom sastavu.

Iskusni defanzivac igra na poziciji desnog štopera a u reprezentaciji Crne Gore uglavnom igra kraj desne aut linije na poziciji beka.

Onima koji su pratili igre Lirsa u prethodnom periodu jasno je zašto Stojanović insistira na dovođenju Sava Pavićevića. Boban Bajković gotovo na svakoj utakmici biva savladan od strane svojih saigrača, crveni kartoni su uobičajeni a penali se skrivljuju kao dobar dan.

Takva odbrana ne može da bude garant za opstanak u ligi i jasno je da će Pavićevićevim dovođenjem Lirs sigurno unaprediti igru a Bajko malo manje biti na vetrometini.

Crvena zvezda je već našla zamenu za Sava Pavićevića pošto je Aleksandar Luković pristao da ponovo obuče crveno-beli dres.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Saturday, 27.12.2014
12:53

Glavu gore Bajko.Sada ces primati 4-5 komada umesto 6 :DnVas je Bajko bolji od Bufona :D