Giganti jure Mihajlovića, u Humskoj ne dižu slušalicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
10:55
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović privukao je pažnju mnogih evropskih klubova, ali u Humskoj za sada primenjuju jednostavan recept kako bi ga zadržali.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prolećni deo prethodne sezone u domaćem šampionatu bio je obeležen sjajnim igrama krilnog fudbalera Partizana Nemanje Mihajlovića koji je posle šestomesečne apstinencije dobio šansu da igra takmičarske utakmice.

Brzonogi mladić odlično se uklopio u tim Ivana Tomića i vrlo brzo postao njegov najbolji pojedinac što je dovelo i do interesovanja klubova iz zapadne Evrope među kojima su i italijanska Fiorentina i Lacio.

Menadžer mladog fudbalera objasnio je za italijanski "Tutomerkato" da pored italijanskih klubova Mihajlovića žele i neki iz Španije i Nemačke.

"Zvali su i Real Sosijedad, Espanjol, Bajer Leverkuzen" priznaje menadžer Nemanje Mihajlovića.

Jasno je da bi Partizan već sada mogao da zaradi od prodaje Nemanje Mihajlovića ali su u Humskoj svesni da će vrednost mladog igrača samo rasti kako vreme bude odmicalo pa primenjuju jednostavan recept u želji da ga što duže zadrže.

"U Partizanu ne žele ni da podignu telefon da čuju predloge" navodi Bojan Ostojić, menadžer Partizanovog prvotimca.

Evidentno je da su u Humskoj rešeni da Nemanju Mihajlovića zadrže u klubu još neko vreme jer će eventualni plasman u grupnu fazu Lige Evrope podići cenu svakom od igrača i nema sumnje da bi tada cena krilnog fudbalera bila višestruko veća od trenutne.

Šansu da se ponovo prikaže u evro izlogu Nemanja Mihajlović će imati za pet dana u Lubinu kada Partizan gostuje Zaglebju u okviru revanš susreta drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Saturday, 16.07.2016
14:47

Kakvi su to giganti?

avatar
Anderton
Saturday, 16.07.2016
14:28

Mali je podigao nos, ova sezona je ključna da vidimo jel igrač ili instant zvezdica koje će završiti u nemo Eskišehiru..

avatar
kussta
Saturday, 16.07.2016
13:42

Koliko vremena će da Vam stoji ovih 6 komentara....dok vest ne bude aktuelna ! Alo, momak.... probudi se, ustani...počeo je novi dan ! Sedi pored tastature i kucaj !

avatar
kussta
Saturday, 16.07.2016
12:41

Dinamo prodao nekog malog za 25 m. To se tako radi ! nOvi naši će da ga prodaju 2, 3, 4 milki .....i srećni....napravili posao!nOstaviš ga da igra....da još više napreduje...da igra jake utakmice u Evropi...da ga gledaju skauti...! A kada dođe vreme napraviš mu dobru reklamu...napraviš mu dobar video klip ...uključiš tu i jaki press ...kao ovaj mali će da napravi čudo jednog dana i sl. /malo podmazeš press/...! A onda glavno....objaviš klauzulu od npr. 30-40 milki. ispipaš tržište ....ako se neko upeca, ti mu malo smanjiš... i eto love...i za klub i za njega ! Naravno pod uslovom da dobro igra i da se neuobrazi... da dalje napreduje ! To važi i za ostale...Vlahović, Bleki.....Janković ........Naučite se već jednom !!!!

avatar
Milos90
Saturday, 16.07.2016
15:09

Kad bi to islo tako lako svakog bi prodavali za ogromne pare. Nazalost ako ne izbore evropu mnogo tesko ce ga zadrzati iz razloga sto ce im trebati novac za normalno funkcionisanje kluba, a verovatno ce i sam igrac probati da predje u klub sa kojim ce igrati evropske utakmice. Nikad nisam bio za odlazak mladih talenata iz Srbije, ali to je bolna cinjenica u nasoj drzavi ne samo u fudbalu.

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 16.07.2016
11:38

Mali Bleki je pokazao talenat, Bogsavac pokidao protiv Poljaka, Janković bio najbolji na terenu, Mihajlović je odavno zapažen, Vlahovića su notirali najbogatiji klubovi, Partizan ima veoma interesantne igrače i treba sve to sačuvati što duže u klubu, a nije lako ali jedino tako može da se unapredi klub.

avatar
odjava
Saturday, 16.07.2016
12:01

svi dobri a 0 0. i to kod nas.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 16.07.2016
13:00

5:0 bi bilo samo da je Partizan iskoristio bukvalno svaku sansu koju je imao. A cak ni tad ne bi moglo da bude 5:0 jer su i Poljaci imali jednu odlicnu sansu i jedan zicer koji su omasili. Zbog nedostatka skromnosti i samokriticnosti i jesmo tu gde jesmo...

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 16.07.2016
12:30

Jeste, a malo je nedostajalo da bude 3:0 ili 5:0. Ne znam šta bi tada pričao jer vidim da ti smeta Tomić jer nije pozvao nekog iz omladinske škole na pripremama koga si ti želeo da pozove, to je tvoj problem.

avatar
Saturday, 16.07.2016
11:19

A ko je menadzer Bojana Ostojica, Nemanja Mihajlovic?:-D Nadam se da nas nece kostati jedna veoma neoprezna izjava sportskog direktora koja se tice cene ispod koje necemo pustiti Mihajlovica i Vlahovica, to se tako ne radi!

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Saturday, 16.07.2016
11:13

Haha,menadzer mu se zove Bojan Ostojic,kao i njegov saigrac iz kluba.

avatar
Mangus
Saturday, 16.07.2016
11:10

Pametno! :) zaista bih voleo da vidim da nasi klubovi čuvaju klincr, daju im prilikubi posle i lepo prodaju, a ne sad za 2,3,4 miliona a da se ta ista fiorentina opasno opari posle