Gent traži previše - Hoće li Poletanović kao Katai?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.02.2017.
12:14
Izvor: Sportske.net

Potez koji je pre godinu i po dana povukao Aleksandar Katai mogao bi da bude rešenje za još jednog igrača koji se trenutno nalazi na pozajmici u klubu iz Ljutice Bogdana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler Vojvodine i Olimpijakosa Aleksandar Katai doneo je svojevremeno jako kuražnu odluku i pokazao kako se pametno razmišlja na duže staze.

Vezista Alavesa je nakon šest meseci igranja za Zvezdu kao pozajmljen igrač tražio čiste papire od Olimpijakosa, a u zamenu je oprostio sve što je grčki klub trebalo da mu isplati prema ugovoru.

Aktuelni šampion Grčke tada je odustao od obeštećenja koje je tražio Crvenoj zvezdi pa je Aleksandar Katai kao slobodan igrač stigao na "Marakanu". Priča je rekapitulirana jer se u sličnoj poziciji sada nalazi Marko Poletanović.

"Koncentrisan sam na Zvezdu, hoću da osvojim titulu. Šta će se dogoditi na leto, ne razmišljam sada" kaže u izjavi za "Žurnal" vezista Genta koji kao pozajmljen igrač brani boje šampiona Srbije.

Belgijski klub će od Crvene zvezde na leto tražiti obeštećenje od 600.000 evra što je suma koju beogradski crveno-beli ne mogu da plate. Stvari bi mogle da budu rešene ukoliko Poletanović povuče isti potez kao Aleksandar Katai u leto 2015. godine.

"Znam šta je Katai uradio, pisalo se o tome. Sada, zaista, nema razloga da gledam dalje od priprema i novih prvenstvenih izazova. Sešćemo na leto, dogovoriti se o svemu. Ako me Zvezda ne otkupi, ne znam šta u tom trenutku želi Gent" zaključuje Poletanović.

Bivši fudbaler novosadske Vojvodine ugovorom je vezan za Gent do 30. juna 2018. godine što znači da za nekoliko meseci ulazi u poslednju godinu ugovora sa belgijskim klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 10.02.2017
03:24

Ajde, kidaj Marko ovih par meseci, pa da nam ostanes i osvojis jos mnogo trofeja sa Zvezdom. Za te pare bi kupili nekog prosecnog Afrikanca koji bi se prilagodjivao godinu dana, sto bi duplo kostalo.

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 05.02.2017
16:34

nije vredan tih para

avatar
Red Wolf
Sunday, 05.02.2017
15:39

Da mogao bih samo sto nemas ti taj kvalitet koji ima Katai. Tako da zamenljiv si.

avatar
Кун
Sunday, 05.02.2017
15:02

Nemoj molim te, gledaj da gradis karijeru u Belgiji.

avatar
Branislav
Sunday, 05.02.2017
15:01

Puno je to para.. Mada, voleo bi da ovaj decko razmislja kao Katai i potpise za nas, potreban nam je. Odlican je igrac...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 05.02.2017
14:34

Полетановић у дресу Звезде није показао да је вредан откупа његовог уговора. За толике пре можемо довести много бољег играча.