Generalka - Ural daje odgovor ko napada Budućnost!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
12:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana tokom popodneva igraju poslednju kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a duel sa Uralom važen je zbog toga što će Đukić "otkriti karte".

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Poslednju kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu fudbaleri Partizana igraju danas od 18 časova na terenu Sportskog centra Beltinci u Sloveniji.

Protivnik aktuelnog šampiona Srbije biće ruski Ural, ekipa koja je u prethodnoj sezoni zauzela 11. mesto u prvenstvu i teškom mukom izbegla ispadanje iz lige.

Za Ural nastupa i srpski internacionalac Dominik Dinga, ali i bivši štoper Partizana Gregor Balažic koji je u prethodnom periodu imao prilike da se sretne sa bivšim saigračima pošto su fudbaleri dva kluba bili smešteni u istom hotelu.

Partizan poslednju kontrolnu utakmicu igra sedam dana pre takmičarskog debija u novoj sezoni i zbog toga će današnji duel sa Uralom imati poseban značaj.

Miroslav Đukić je najavio da će igrači koje vidi kao startere u duelu sa šampionom Crne Gore imati veću minutažu, pa će sa tog aspekta biti vrlo zanimljivo videti za koga će se trener crno-belih danas opredeliti kada je sastav tima u pitanju.

Na osnovu svega što smo gledali u prethodnim kontrolnim utakmicama pisali smo o timu koji bi mogao da počne meč sa Budućnosti, ali će mnogo toga biti jasnije posle današnje utakmice.



Svakako da najveća nepoznanica vlada oko toga da li će Leonardo i Đurđević biti deo tima za prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona, a tu je i novajlija Nema(nja) Miletić koji se nameće kao opcija u defanzivnoj liniji tima.

Utakmica sa Uralom biće četvrta kontrolna u drugom delu priprema, a šesta ako računamo i mečeve koje je Partizan odigrao na Zlatiboru.

Crno-beli su do sada ostvarili trijumfe nad Kapfenbergerom (2:0) i Kopenhagenom (3:2), a porazili su ih Zeta (1:0), Mladost iz Lučana (1:0) i CSKA iz Moskve (3:0).

Utakmica Partizan - Ural počinje u 18 časova. Direktan prenos meča putem video strima obezbeđen je na TV Partzan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gilic
Tuesday, 04.07.2017
19:46

Нажалост, јако лош Партизан у утакмици са Уралом. Па ипак је то тим који је једва остао у руској првој лиги. Оваквом безидејном игром, непрецизним пасовима и још непрецизнијим шутевима слабе су нам шансе и против Будућности, а камоли против неког јачег. Дај Боже да дође тај Сума и да Леонардо уђе у форму. Све у свему - врло забрињавајуће. Мислим да у прву поставу треба убацити Тавамбу и Пантића.

avatar
magister
Tuesday, 04.07.2017
16:34

Mislim da ćemo igrati u sličnom sastavu, objavljenom na sportskim, kao verovatnom, ali se nadam Đukićevom pokušaju da vrati koncepciju koja je pobeđivala 4 2 2 2 : Kljajić (Stevanović) - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić - Everton, Kosović (Jevtović) - Janković, MIhajlović - Tavamba, Đurđević, uz mogućnost da Đuričković zameni neko od krila ili Tavambu, ali i da Pantić uskoči umesto Tavambe.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 04.07.2017
13:55

Ipak sam ja dobro isprva napisao onaj sastav za Buducnost jer jos uvek nema Sume u Beogradu i Partizanu, a da li ce biti, to mislim da trenutno niko ne zna...

avatar
Scarface
Tuesday, 04.07.2017
17:48

i da dodje sada nece moci da igra pre 10-og zbog povrede.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 04.07.2017
18:49

I ne treba nam 10-og nego tek 11-og:-D Salu na stranu, mozda cak i zbog toga ne dolazi, mozda je sve vec i ugovoreno, a mi se ovde nerviramo...