'General' došao da podrži svoje momke!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.11.2016.
18:29
Izvor: Sportske.net

Utakmicu mladih reprezentacija Srbije i Norveške sa tribina stadiona u Humskoj prati i tvorac najvećeg uspeha u istoriji našeg nacionalnog tima.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ugostila je u Humskoj odabranu selekciju Norveške u okviru prvog meča baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Tribine stadiona Partizana su sasvim solidno popunjene, a u loži se nalaze fudbalski poslenici i zvaničnici Fudbalskih saveza dveju zemalja.

Među onima koji su večeras došli da podrže izabranike Tomislava Sivića nalazi se čovek koji je možda trebalo da večeras sedi na klupi.

Mesto pored Vladimira Petrovića Pižona zauzeo je "general" Veljko Paunović, čovek koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije pre nešto više od godinu dana osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu.

Podsećamo da je nakon uspeha na Novom Zelandu Veljko Paunović produžio za Severnu Ameriku i tamo preuzeo fudbalski klub Čikago iako su mnogi želeli da ga vide na klupi "A" reprezentacije.

Recimo i to da aktuelnu generaciju mlade reprezentacije čine momci koji su u prethodne tri godine osvajali titule prvaka Evrope i sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 12.11.2016
07:33

Da je bilo mudrosti pa da je Karadzic pronasao zajednicki jezik sa njim da vodi nasu mladu u ovom i najmanje jos jednom kval. ciklusu jer mu je mozda jos uvek rano za A tim. Kad je Pekerman mogao da vodi tu do 20 godina selekciju punih 7 godina i tek kasnije da preuzme seniore, a bio je stariji nego sto je Veljko sada, ne vidim nikakav problem da se to i sada uradi, nikada nije kasno za pametnu strategiju rada sa mladima.

avatar
Povratak kralja 44
Friday, 11.11.2016
19:51

Ovo što igramo u 1p je sramno, a najslabija tačka reprezentacije U21 je selektor, vodimo zahvaljujući suvom kvalitetu tandemu SMS-Đurđević.

avatar
Nikola Nikolic
Saturday, 12.11.2016
22:48

Pa mi cele kvalifikacije igramo samo na kvalitet igraca, i to sto nasi igraci vec igraju po prvim timovima vecih klubova pa se protivnici uplase. Videlo se kakav je Sivic trener protiv Slovenije kada smo izgubili.