Gde je nestao Danilo Pantić?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
11:40
Izvor: Sportske.net

Gledajući nekoliko prethodnih utakmica navijači Partizana verovatno su se zapitali gde je nestao Danilo Pantić? Evo odgovora na to pitanje...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Danilo Pantić upisao je 7 prvenstvenih nastupa u crno-belom dresu od početka tekuće sezone ali ga od 6. novembra i duela 4. kola LE sa Bešiktašom nije bilo u ekipi.

Zvaničnih vesti o tome da je Danilo Pantić povređen nije bilo što je unelo dodatnu zabunu ali je konačno došlo do razrešenja ovog slučaja.

Danilo Pantić nije konkurisao za sastav tima na prethodne tri takmičarske utakmice (Spartak, Sloga PM i Napredak) zbog povrede kolena, tačnije nagnječenja meniskusa.

Na sreću stručnog štaba FK Partizan Pantićeva povreda nije ozbiljnije prirode i mladi vezista ponovo će biti u konkurenciji za tim u poslednja dva kola i 1/4 finalu Kupa.

Omladinski reprezentativac do sada je upisao sedam nastupa u prvenstvu ali je više puta ulazio sa klupe no što je bio starter. Za 302 minuta na terenu Pantić je postigao i jedan gol, na utakmici 5. kola JSL protiv Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Партизан Шампион
Thursday, 27.11.2014
19:03

treba on jos puno da radi i da napreduje.Moze da se napravi novi Sasa Ilic od njega.kazem moze,ja se nadam ali videcemo