Gazi Lalatova Čuka, slavlje i u Milanovcu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.03.2017.
18:51
Izvor: Sportske.net

Čukarički je i dalje u igri kada se radi o plasmanu u plej-of, nakon pobede protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Metalac iz Gornjeg Milanovca je ekipa koja je, pored Radnika iz Surdulice, trenutno u najslabijoj formi.

Oni su danas na svom terenu poraženi od Čukaričkog koji i dalje nije izgubio sve šanse za prolazak u plej-of, na kraju je bilo dosta ubedljivih 0:3.

Ognjen Ožegović je doveo goste u prednost od 2:0 nakon samo 10 minuta igre. Prvo je u 3. minutu iz penala doveo Čuku u prednost, da bi u 10. minutu postigao gol za 0:2.

Do kraja utakmice, Ožegović je imao šansu da postigne i het-trik, ali je promašio penal u 50. minutu, ali je 16 minuta kasnije Zorić postavio konačan rezultat.

Čukarički je sada na bod zaostatka u odnosu na Spartak iz Subotice, ekipu koja se nalazi na osmom mestu koje vodi u plej-of. Ipak, imaju i utakmicu više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Friday, 31.03.2017
21:37

Dva penala ,jedan penal u drugom minutu...providno.

avatar
riquelme
Saturday, 01.04.2017
11:10

Sta je providno? Sta sad namestaju da budu u 8??? Pa vec se zna ko je ispao. Sami ce da ispadnu. Lalatovic je trener sa pogresnim temeramentom, losim primerom ponasanja na terenu za ulogu koju ima ali bez premca najbolji trener ligi. Ako poradi na svojim manama moze dalje. Madu ligu je presisao! Cuka bi bila prva sa njim da nema pomoci Partizanu i Zvezdi.

avatar
Born2Won der
Friday, 31.03.2017
18:58

Imaju utakmicu više ali igraju protiv mezimice, znači neće izvući ni bod tako da su sada već automatski na bod razlike.. biće interesantno, čuka zaslužuje da prođe u plej of i finale kupa.