Gavrić u Zvezdi do kraja sezone

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.02.2016.
10:28
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Crvene zvezde Nenad Gavrić imao je veliku želju da ponovo sarađuje sa Nenadom Lalatovićem ali će na kraju ipak ostati na "Marakani" barem do kraja tekuće sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Želja Nenada Gavrića da ponovo sarađuje sa Nenadom Lalatovićem nije bila sporna, ali od transfera krilnog fudbalera Crvene zvezde u Vojvodinu ipak neće biti ništa.

"Pričao sam sa Lalatovićem, a sa naše strane nije bilo ništa sporno. Onda su razgovarali klubovi i nisu se dogovorili za aranžman" objasnio je Gavrić za "Sport".

Uprkos tome što je u jesenjem delu sezone upisao samo tri prvenstvena nastupa u dresu Crvene zvezde, fudbaler rođen u Šapcu moraće da ostane na stadionu "Rajko Mitić" i sačeka neku novu priliku za transfer.

"Nastavljam da se borim za veću minutažu i ostajem sigurno do leta. Ovde je motiv da osvojim titulu sa Zvezdom bez obzira na moj trenutni status" ističe Gavrić.

Nenad Gavrić je u dosadašnjem toku karijere branio boje šabačke Mačve i Napretka iz Kruševca, a upravo je u periodu dok je Nenad Lalatović sedeo na klupi "Čarapana" beležio najbolje partije u dresu Napretka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 04.02.2016
14:45

Ne razumem zašto ga nisu pustili na pozajmicu.

avatar
Dalibor Vizir
Thursday, 04.02.2016
15:24

jer ga nisu hteli na pozajmicu vec da dodje za dz,a terzic je rekao da nece poklanjati ''pojacanja'' ''konkurenciji'' vec su trazili procente od sl. prodaje...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 04.02.2016
18:25

To se slažem, ali bi ipak bolje bilo da se reše jedne plate.