Gavrić: ''Srce na teren, Zvezda je veliki klub!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.10.2014.
15:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaler koji je letos pojačao Crvenu zvezdu iz kruševačkog Napretka, slaže se sa trenerom Lalatovićem da aktuelnom šampionu ove jeseni mnogo nedostaje bivši kapiten Nenad Milijaš. Ipak, maksimalnom borbenošću celog tima bi i njegovo odsustvo trebalo da b

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sve je vidljivije koliko je Crvenoj zvezdi značio Nenad Milijaš u proteklom periodu i koliko je bila velika njegova uloga u osvajanju šampionske titule prošle godine.

Zato ga na Marakani sve češće pominju, iako u svojim redovima na njegovoj poziciji sada imaju neke ''nove klince'', poput Avramovskog, Ristića, ili nešto starijeg Bosančića.

O Milijašu se govorilo i na današnjoj konferenciji za novinare pred meč protiv Rada u osmini finala Kupa Srbije, a Nenad Gavrić ne krije koliko mu je prisustvo bivšeg kapitena značilo na terenu po dolasku u Zvezdu. Ipak, ''koga nema bez njega se i može i mora'', čuvena je fudbalska ''poslovica'', a kako bi Zvezda konačno zaigrala bolje, Gavrić smatra da se mora ''ostaviti srce na terenu''.

''Mi smo se letos 'preko noći' skupljali, taman sam se uigrao sa Milijašem i na pripremama dao par golova, ali nisam imao pravo da igram prva tri kola, ispao sam iz ritma i forme. Kao i svi, trudiću se da ponovo uđem u formu, ali u međuvremenu, ko god da izađe na teren, ostaviće srce na njemu, jer Zvezda je veliki klub'', ističe Gavrić.

A kad je (dvo)meč sa ''Građevinarima'' u pitanju, Gavrić se nada istom ishodu kao protiv čačanskog Borca, kako u prvenstvum tako i u Kupu.

''Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja ima dobre pojedince. Upoznati smo sa njima, i ništa nas neće iznenaditi. Nadamo se da će se obe utakmice završiti dobro po nas, kao što je bio slučaj protiv Borca iz Čačka'', zaključio je Gavrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke