Gavrić: ''Pokazaću armiji Delija koliko vredim!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.07.2014.
17:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedno od pojačanja Crvene zvezde ovog leta je i Nenad Gavrić, na čijem dolasku je insistirao novi trener Nenad Lalatović, koji ga je odlično upoznao u kruševačkom Napretku tokom proleća.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sada, od dolaska u Crvenu zvezdu, Gavriću predstoji novo dokazivanje, ovog puta u našem najtrofejnijem klubu, ali ofanzivni fudbaler veruje u svoje kvalitete i nada se da će oni doći do punog izražaja u crveno-belom dresu.

Posle jučerašnje ubedljive pobede crveno-belih nad Krkom, Nenad Gavrić je novinarima otkrio svoje dosadašnje utiske od dolaska u Zvezdu, ističući da je trener Lalatović ''glavni krivac'' što je on stigao na Marakanu ovog leta.

''Trener Lalatović je upoznat je sa mojim kvalitetima, a na meni je da radim, da pokažem armiji Zvezdinih navijača da vredim i da mogu, uz pomoć saigrača, mnogo da donesem Zvezdi'', ističe Gavrić.

Zvezdu sada očekuje turneja u Belgiji, gde će trener Lalatović imati najbolji uvod u kvalitet igrača kojima raspolaže, kao i šta je do sada urađeno.

''Završili smo ovu fazu priprema ovde u Sloveniji, i sada počinjemo pripreme za Belgiju. Ekipe Genka i Mehelena igraju jaku ligu, i trudićemo se da protiv njih odigramo maksimalno angažovano i nadam se najboljem rezultatu'', zaključio je Gavrić.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke