Gavrić napustio Zvezdu, stiže u Vošu

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.08.2016.
21:53
Izvor: Sportske.net

Kao što se pisalo prethodnih meseci, Nenad Lalatović je odlučio da dovede fudbalera Crvene zvezde sa kojim je sarađivao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Lalatović je, konačno, uspeo da dovede fudbalera Crvene zvezde, Nenada Gavrića.

"Informer" prenosi da je Gavrić napustio redove Crvene zvezde i da se uputio ka Novom Sadu gde će poslednjih dana prelaznog roka potpisati ugovor sa Vojvodinom.

Za Gavrića nije bilo mesta ni na klupi za rezerve u redovima Crvene zvezde, Miodrag Božović ga je odmah otpisao pred početak ove sezone, pa je bilo veoma izvesno da će napustiti redove crveno-belih.

Inače, Gavrić je sarađivao sa Lalatovićem i u Napretku iz Kruševca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zarkovacki Grof
Monday, 29.08.2016
23:02

Nikad nije dobio pravi sansu steta..

avatar
Dejan Carpix
Monday, 29.08.2016
22:49

Hvala ti bože.

avatar
Anderton
Monday, 29.08.2016
22:29

Nema ništa od Voše dokle god skuplja Partizanov i Zvezdin otpad Trujić, Malbašić, i sad ovaj..jesu drugi, ali su se istrošili, pad kreće uskoro, živi bili pa videli, plus je prodat ovaj Miletić koji je po meni ključni igrač u odbrani. Isto je radila i Čuka i evo kreće njihov pad, kao što sam i najavio.

avatar
lol
Monday, 29.08.2016
22:49

Vidi se druze da ti uopste ne pratis igre Vojvodine.Miletic kljuc odbrane xD Trujic mozda jeste otpad Partizana ali se lik preporodio dolaskom u Vosu,ista prica je i za Malbasica.Pogledaj malo igre Vose i doticnih igraca pa ces videti dal si u pravu.I objasni mi ovo da su se istrosili ? Pa svejedno je sada reprezentativna pauza,a kad se vrati prvenstvo nastavljamo gde smo stali.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 30.08.2016
11:51

Ni Trujić ni Malbašić nisu bili otpad (Malbašić je čak bio i standardan kod nas), a Trujić je imao nesreću da je u istom timu kao Abubakar i Živković

avatar
Volem Vosu
Monday, 29.08.2016
23:07

Zar ti stvarno mislis da su igraci koji ostanu bolji od ovih sto odu? Malbasic izmislio fudbal za vecinu igraca iz nase lige. Mileta kljuc odbrane,eo crkoh od smeha. :D