Gavrić: "Nadoknadićemo zaostatak za Partizanom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.12.2014.
17:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni fudbaler Crvene zvezde Nenad Gavrić kazao je da će predstojeći duel sa lučanskom Mladošću imati poseban značaj jer eventualna pobeda garantuje da bodovni zaostatak za Partizanom neće ponovo biti uvećan uoči odlaska na zimsku pauzu.

Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds
Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds

Povezane vesti

U danu kada je "večiti rival" i lider na tabeli Jelen Superlige obezbedio plasman u polufinale nacionalnog Kupa, fudbaleri Crvene zvezde revnosno su radili na pripremama za predstojeći duel sa lučanskom Mladošću.

Gostovanjem u Lučanima izabranici Nenada Lalatovića staviće tačku na jesenji deo sezone a Nenad Gavrić objašnjava zašto se tri boda ne smeju dovesti pod znak pitanja.

"Mnogo će nam značiti eventualna tri boda iz Lučana, koja garantuju da se naš zaostatak neće povećati. Nakon priprema, mislim da na proleće taj zaostatak može da se nadoknadi" kaže Gavrić.

Šampion Srbije trenutno se nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa četiri boda zaostatka za vodećim Partizanom a kada se u obzir uzmu sve okolnosti u kojima FK Crvena zvezda funkcioniše ostvareno tokom jeseni deluje i više nego zadovoljavajuće.

"Svi znamo kako smo se 'sklapali' letos, igrači su dolazili preko noći i nespremni. Nismo se ni uigrali koliko je bilo neophodno, ali mislim da smo uzimajući sve to u obzir uradili dobar posao" ističe Gavrić i optimistički dodaje,

"Na proleće moramo nastaviti u još boljem ritmu, i svakako moramo prikazati bolje partije" zaključio je krilni fudbaler Crvene zvezde.

Poslednju utakmicu u jesenjem delu tekuće sezone fudbaleri Crvene zvezde igraju u nedelju, 7. decembra, sa početkom od 13 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
srpskieskobar
Wednesday, 03.12.2014
19:01

Ako neko ima oci nista ti neces nadoknaditi nego ce neko drugi i mnogo bolji juriti te bodove. Jos jedan Lalatovicev pulen ....